nenormalne sa mi lubi jak hraju, je to mozne ? no je ? aj ked mna variance jebe ja jebu ostatnych, proste oko za oko, musis nejak vyrovnavat rovnovahu ve vesmiry.... dve pecky od satanáša, nech sa lubi
Spoiler:
Spoiler:
inak sem odmakal 5h, vicej nedam, rano vstavam treba obednat okna a ostatne kokotiny do bytu takze zdar
takze na pozadani, sem si dal tu robotu a updatel prvni cast (prve 4 videa) s matuskoveho coaching, nech sa paci a snad sa neco aj naucite.... v priebetu tydna sem dam dalsi 2 casti (9 videi) a potom este druhu cast celeho matuskoveho coachingu ale to az nekedy buduci tyzden
toto je najlepsi video na svete presne takto by to mnelo fungovat, nelubi sa ti ? neposluchas ? tak po papuli kedysi to fungovalo vyborne tak proc sa ktemu nevratit, jedna dve facky este nikomu neublizili (inak sa mi brutalne lubi jeho postoj a chudza )
ja sem to uz videl 800x odporuca 15 z 10 dandisu inak diky ondoko za info, potesils mna iba v jednej veci a to v tem ze si mi len potvrdil muj nazor na hentu rigged picovinu menem P****Stars, je to rigged a moze mi vypravat kdo chce co chce, takze bodaj by tam vsetci do rana pokapali aspom by bylo o par kokotu na temto svete menej idu spat zachvilku vstavam
zazivam tazke obdobi, musim najit poradnu inspiraciu a motivaciu... pred par dnama sem byl s kamosem na IQ testu v mensy tak sem zvedavy jak sem to dal, pocit steho mam dobry, realita moze byt smutna... mnet vedla seba takeho rockyho ktery by mi vysvetlil jak to je