BORCOVSKY BLOG
Re: BORCOVSKY BLOG
den: 5
ruk: 6,3k / 50k
studium: 10,3h
- socialny zivot mi zarezava do volume ale aspon sa bavim zajtra myslim nemam nic tak skusim potiahnut
- spravil som slusny progres v hre aj v systematickosti studia
- random som na prvu supu vykvalifikoval seat na SPKS 100k GTD v Bratislave - dobry trik ako sa prinutit ist hrat live
- v piatok odchadzam na minidovolenku do Kosic a lukostrelecky turnaj do Liptovskeho Mikulasa - ak tam mame niekoho ozvite sa mozeme posediet
ruk: 6,3k / 50k
studium: 10,3h
- socialny zivot mi zarezava do volume ale aspon sa bavim zajtra myslim nemam nic tak skusim potiahnut
- spravil som slusny progres v hre aj v systematickosti studia
- random som na prvu supu vykvalifikoval seat na SPKS 100k GTD v Bratislave - dobry trik ako sa prinutit ist hrat live
- v piatok odchadzam na minidovolenku do Kosic a lukostrelecky turnaj do Liptovskeho Mikulasa - ak tam mame niekoho ozvite sa mozeme posediet
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
den: 8
ruk: 8,8k / 50k
studium: 13,8h
- 3tablingom tie ruky nepribudaju tak rychlo ako by mohli ale snazim sa o maximalne sustredenie na kvalitu
- prekopal som trochu pf range
ruk: 8,8k / 50k
studium: 13,8h
- 3tablingom tie ruky nepribudaju tak rychlo ako by mohli ale snazim sa o maximalne sustredenie na kvalitu
- prekopal som trochu pf range
-
yegon napísal:- prekopal som trochu pf range
pls postni UTG standard range, ak to neni tajne.
a rovno sa ta spytam, ci mas vsetky tie ruky ziskove na velkej vzorke? dik.
- haman
- Založený: Apr 2010
- Poďakoval/li: 853 krát/189 krát
preco by si mal mat ziskove vsetky ruky v range?
je to ciel/normalne?
je to ciel/normalne?
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
tucniak napísal:preco by si mal mat ziskove vsetky ruky v range?
je to ciel/normalne?
vsetky ruky, ktore otvaras by mali byt samozrejme ziskove... inak povedane, ak konkretnu ruku foldnes, tak mas EV=0 (nic si nemal investovane) a ked ju otvoris, tak ocakavas, ze EV>0, teda ze nieco zarobis
- ondoko
- Založený: Aug 2011
- Poďakoval/li: 26 krát/63 krát
jasne, a nemozem na nejakej ruke zarabat nepriamo, tym ze ju mam v range a vdaka tomu v inej situacii super lepsie preplati inu cast mojej range?
priklad: bluff3betujem 0 comb a 3betujem len AA a super sa adjustne vs bluffujem nejake 56ss?
neocakavam ze s tym 56ss budem schopny byt agresivny na tolkych boardoch ako s AA ani ze ev tej ruky bude tak dobra?
len si tak polnocne filozofujem, nebrat moc vazne..
priklad: bluff3betujem 0 comb a 3betujem len AA a super sa adjustne vs bluffujem nejake 56ss?
neocakavam ze s tym 56ss budem schopny byt agresivny na tolkych boardoch ako s AA ani ze ev tej ruky bude tak dobra?
len si tak polnocne filozofujem, nebrat moc vazne..
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
jj, toto mala byt moja dalsia otazka, ze ak vsetky ruky nie su ziskove, ci ich teda ma kvoli "balancovaniu" - ako pise tucniak, aby dostaval viac light akciu.
- haman
- Založený: Apr 2010
- Poďakoval/li: 853 krát/189 krát
ja si tiez myslim, ze vsetky ruky co otvarame by mali byt ziskove, okrem SB, kde by to nemalo byt horsie ako -50bb/100 a BB, ak callujes preflop, tak nie horsie ako -100bb/100, + si pamatam, ze yegon v jednom videu na svojom blogu spominal, ze 3bet bluffy by mali byt okolo nuly.
pondelok a utorok som dal 2,5k a 2k ruk, ale neviem ci to je dlhodobo udrzatelne :/
den 8
Volume: 13k/50k hands
Denna rutina: 8/30
Coachingy a sweatky: 2/8
Combonator: 8/20
Cvicenie von: 3/20
pondelok a utorok som dal 2,5k a 2k ruk, ale neviem ci to je dlhodobo udrzatelne :/
den 8
Volume: 13k/50k hands
Denna rutina: 8/30
Coachingy a sweatky: 2/8
Combonator: 8/20
Cvicenie von: 3/20
- revasd
- Založený: Aug 2014
- Poďakoval/li: 9 krát/4 krát
vsetky ruky ktore openujes by mali byt ziskove
postnem vecer, hlavne ked budete tvorit UTG range tak si dajte pozor aby vam odtial nevypadlo Q2s, je to klucova ruka
http://www.boomplayer.com/en/poker-hand ... 31073482F1
postnem vecer, hlavne ked budete tvorit UTG range tak si dajte pozor aby vam odtial nevypadlo Q2s, je to klucova ruka
-
yegon napísal:vsetky ruky ktore openujes by mali byt ziskove
Q2s vs KK je asi favorit
http://www.boomplayer.com/poker-hands/Boom/14525530_4DE427C158
-
Brejcinho - Príspevky: 704
- Založený: Jún 2013
- Poďakoval/li: 66 krát/41 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 50 hostí.