Pepi the Sng breakeven master & CG fish
Re: Pepiho poker blog
bol som volit McCaina, ale nejako to nevyslo a hlavne som tri tyzdne nehral poker, tak sa do toho zase pomaly musim dostat. Ale kupil som si konecne Harringtona on Cash Games, tak mam teraz studijnu fazu
-
Sunwu - Príspevky: 860
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 7 krát/13 krát
Ta to uz preco McCaina? No, ten novy Harrington je vraj kvalitny, tak studuj nech je z teba poriadny shark!
-
Pepi - Príspevky: 798
- Založený: Okt 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
ja mam tych haringtonov on CG obidvoch a precital som zatial 40stran z 1tky len .. Za body z PS to vychadza najlacnejsie.
-
buschle - Príspevky: 3094
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 47 krát/133 krát
lenze kym ja na PS NL10 FR nazbieram dost bodov pri mojom tempe, tak mi to uz bude nanic
lebo ked si u Obamu odmyslis tie jeho sladke recicky, tak ti nic nezostane :-) okrem toho som mal vzdy blizsie k republikanom (a este okrem toho demokratmi ovladany Kongres ide teraz uplne zakazat Americanom online poker, tak prideme o fishky
lebo ked si u Obamu odmyslis tie jeho sladke recicky, tak ti nic nezostane :-) okrem toho som mal vzdy blizsie k republikanom (a este okrem toho demokratmi ovladany Kongres ide teraz uplne zakazat Americanom online poker, tak prideme o fishky
-
Sunwu - Príspevky: 860
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 7 krát/13 krát
Sunwu napísal:lenze kym ja na PS NL10 FR nazbieram dost bodov pri mojom tempe, tak mi to uz bude nanic
Obama = -EV
-
buschle - Príspevky: 3094
- Poďakoval/li: 47 krát/133 krát
Sunwu napísal:lenze kym ja na PS NL10 FR nazbieram dost bodov pri mojom tempe, tak mi to uz bude nanic
myslim ze vsetky tie zakony navrhli a presadili republikani
kazdopadne cokolvek je lepsie nez ta "hyperinteligentna" postavicka co tam sedi teraz
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Lol ako moze pokrista co ma nieco z USA , povedat krive slovo na obamu ....
buschle vysvetlenie nam nepodas preco obama ev- ?
buschle vysvetlenie nam nepodas preco obama ev- ?
-
w4444x - Príspevky: 2473
- Poďakoval/li: 9 krát/64 krát
15.11.2008 - Polcas novembroveho rozkladu
Takze po dnesku mam za sebou 113ks novebrovych SnG. Je teda realna sanca, ze by som mal tento mesiac odohrat min. tych 200ks SnG, ktore som si naplanoval. Aj ked nie je vela casu na hranie...
Zaciatkom tohto tyzdna som sa zacal zviechat z downswingu ktory som chytil na prelome oktobra a novembra. Uz to aj vyzeralo tak, ze by som sa mohol priblizit k breakeven, no poslednych dnesnych 6ks, v ktorych som si ani neskrtol, ma zase posunulo dolu.
Celkovo som od 8.11. do 15.11.2008 odohral 56ks SnG:
53ks 3,40$ 9max a 3,40$ 10max turbo
2x 1. miesto
15x 2. miesto
8x 3. miesto
Priemerne umiestnenie 4.04
1ks 5,50$ 9max
1x 9. miesto
1ks 6,50$ 9max turbo
1x 4. miesto
1ks 70FPP 10max turbo sat. to STHG
1x 1. miesto (odregol som sa a pouzil T$ na hranie SnG)
Trapenie teda pokracuje. Hlavne ma stvu tie HU. Jednoducho mam pocit, ze nemozem vyhrat. Superom to chodi neskutocnym stylom, hocakej kombinacii celim... Takisto aj v priebehu turnaja, ak sa dostanem so superom do AI (napr. AT vs. A9), tak im board pravidelne pomoze. Ale uplne najviac ma stvu ti idioti, co zaciatkom turnaja ani nevedia ako nazbieraju brutalny stack a na bubbly sa zacnu rozdavat vsetkym superom okrem mna. Napr. limpuju a potom pravidelne folduju na PF raise supera, alebo vybuduju pot, botom maju na rivri dorovnat bet o velkosti 1BB a debili foldnu! A potom do neho pushnem s Ax, on otoci A s mensim x a dojde mu par. No comment...
Ako som uz spominal, rozhodol som sa prejst na turba. Zatial zvladam naraz hrat len 3-4 stoly a zaklad je, ze sa nenudim ako pri normal SnG. A samozrejme, pomoze my to tvorit vyssi objem...
Bilancia 8.11. - 15.11.2008: 20,40USD
A este grafy:
- Sharkscope k dnesnemu dnu
- Graf za prvu polovicu Novembra 2008
Takze po dnesku mam za sebou 113ks novebrovych SnG. Je teda realna sanca, ze by som mal tento mesiac odohrat min. tych 200ks SnG, ktore som si naplanoval. Aj ked nie je vela casu na hranie...
Zaciatkom tohto tyzdna som sa zacal zviechat z downswingu ktory som chytil na prelome oktobra a novembra. Uz to aj vyzeralo tak, ze by som sa mohol priblizit k breakeven, no poslednych dnesnych 6ks, v ktorych som si ani neskrtol, ma zase posunulo dolu.
Celkovo som od 8.11. do 15.11.2008 odohral 56ks SnG:
53ks 3,40$ 9max a 3,40$ 10max turbo
2x 1. miesto
15x 2. miesto
8x 3. miesto
Priemerne umiestnenie 4.04
1ks 5,50$ 9max
1x 9. miesto
1ks 6,50$ 9max turbo
1x 4. miesto
1ks 70FPP 10max turbo sat. to STHG
1x 1. miesto (odregol som sa a pouzil T$ na hranie SnG)
Trapenie teda pokracuje. Hlavne ma stvu tie HU. Jednoducho mam pocit, ze nemozem vyhrat. Superom to chodi neskutocnym stylom, hocakej kombinacii celim... Takisto aj v priebehu turnaja, ak sa dostanem so superom do AI (napr. AT vs. A9), tak im board pravidelne pomoze. Ale uplne najviac ma stvu ti idioti, co zaciatkom turnaja ani nevedia ako nazbieraju brutalny stack a na bubbly sa zacnu rozdavat vsetkym superom okrem mna. Napr. limpuju a potom pravidelne folduju na PF raise supera, alebo vybuduju pot, botom maju na rivri dorovnat bet o velkosti 1BB a debili foldnu! A potom do neho pushnem s Ax, on otoci A s mensim x a dojde mu par. No comment...
Ako som uz spominal, rozhodol som sa prejst na turba. Zatial zvladam naraz hrat len 3-4 stoly a zaklad je, ze sa nenudim ako pri normal SnG. A samozrejme, pomoze my to tvorit vyssi objem...
Bilancia 8.11. - 15.11.2008: 20,40USD
A este grafy:
- Sharkscope k dnesnemu dnu
- Graf za prvu polovicu Novembra 2008
-
Pepi - Príspevky: 798
- Založený: Okt 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
ako je to na PS s tymi T$? to mozem vymenit napr. 10 normalnych $ napr. za 12T$? a to sa daju pouzivat na vsetkych turnajoch a SnG?
-
igy94 - Príspevky: 791
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 4 krát/0 krát
Ehm, mám takú otázočku, ja sa v SnG nevyznám, ale 200 SnG vyzerá ako taká robotka na takých 10 hodín čistého času* .
Ako môžeš odohrať iba 6/deň?
*berúc do úvahy, že to nie je CG a veľmi sa pri tom nerozmýšla, tak by sa dalo hrať aj 10-14 naraz, nie?
Ako môžeš odohrať iba 6/deň?
*berúc do úvahy, že to nie je CG a veľmi sa pri tom nerozmýšla, tak by sa dalo hrať aj 10-14 naraz, nie?
-
TuKE - Príspevky: 3548
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 13 krát/58 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 13 hostí.