Vykradnutie uctu na PS - vsetci pokristi POZOR
Re: Vykradnutie uctu na PS - vsetci pokristi POZOR
preto vravim nak sa 7castel poobzeram po kamosoch uz odzaciatku a s palicou najlepsie a ci nema priatelak novy kozuch
- sallisvka
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
NEBOLA TO NAHODA !!! Niekto ta mal vyhliadnuteho. Vedel ze tam nejake tie peniaze mas ze z toho daco bude mat.
Je mi luto ze sa to stalo. TREBA SI DAVAT VEKY POZOR !! ANTIVIRUSOVY SYSTEM ktory ma moznost stahovat aktualizacie.
Ziadnu polovicnu hovadinu. A ked WIN tak WIN XP SP 2 alebo 3 + je mozne aj nejake WIN opravy mat v PC. Nemusel to byt ani keylogger lebo keyloggery su lahko zistitelne antivirom. Najskor to bol SPYWARE. Su ludia ktori dokazu vidiet tvoju plochu a vidiet vlastne to co vidis a robis ty. Zaklad je aj brana FIREWALL. Tak to len tak z mojho postrehu tak vsetko. Keby nejak som mohol pomoct tak daj vediet skusime.
Je mi luto ze sa to stalo. TREBA SI DAVAT VEKY POZOR !! ANTIVIRUSOVY SYSTEM ktory ma moznost stahovat aktualizacie.
Ziadnu polovicnu hovadinu. A ked WIN tak WIN XP SP 2 alebo 3 + je mozne aj nejake WIN opravy mat v PC. Nemusel to byt ani keylogger lebo keyloggery su lahko zistitelne antivirom. Najskor to bol SPYWARE. Su ludia ktori dokazu vidiet tvoju plochu a vidiet vlastne to co vidis a robis ty. Zaklad je aj brana FIREWALL. Tak to len tak z mojho postrehu tak vsetko. Keby nejak som mohol pomoct tak daj vediet skusime.
- McComick
- Založený: Feb 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
chlapci a dvojicky zostrelili chlapci z jaskyne ze ? pride mi to ze neviete aka je doba
-
w4444x - Príspevky: 2473
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 9 krát/64 krát
ja nemam sice velky BR ale vyberam vsetky peniaze na ucet,necham si v kazdej herni tak max 200$ a budem mat doma vzdy znejake paysafe cards v hodnote 25 a 100 euro ak by som niekde potreboval rychlo vlozit,a takisto vyberam vsetko z MB
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
RIESENIE :
podla mna ucinne riesenie by mohlo byt mat nejaky veeelmi dlhy textovy subor so vsetkymi znakmi z klavesnice(tym padom ani nemusi byt vlastne nejaky dlhy), a prihlasovacie meno aj heslo postupne kopirovat mysou, hoci aj po jednom znaku(pre paranoikov), vtedy im ziadny keylogger nepomoze, a to je asi jedina hrozba momentalne(okrem samozrejme totalne hlupeho a jednoducho zistitelneho hesla, ale to snad nema nikto).
podla mna ucinne riesenie by mohlo byt mat nejaky veeelmi dlhy textovy subor so vsetkymi znakmi z klavesnice(tym padom ani nemusi byt vlastne nejaky dlhy), a prihlasovacie meno aj heslo postupne kopirovat mysou, hoci aj po jednom znaku(pre paranoikov), vtedy im ziadny keylogger nepomoze, a to je asi jedina hrozba momentalne(okrem samozrejme totalne hlupeho a jednoducho zistitelneho hesla, ale to snad nema nikto).
- looserSR
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/2 krát
looserSR napísal:RIESENIE :
hups, tak to aby som tie svoje štyri nuly v hesle zmenil
-
roche01 - Príspevky: 643
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 7 krát/4 krát
palo1973 napísal:ja nemam sice velky BR ale vyberam vsetky peniaze na ucet,necham si v kazdej herni tak max 200$ a budem mat doma vzdy znejake paysafe cards v hodnote 25 a 100 euro ak by som niekde potreboval rychlo vlozit,a takisto vyberam vsetko z MB
problem je napriklad ked hras CG a si dobry .. napr NL100 ma urcite kazdy dobry reg 4K+
ma nic nenapadlo poriadne .. akurat ze si v najblizsej dobe preinstalujem pc a pol hesla budem kopirovat a meno ulozim, a na poker si vytvorim novy account v pc do ktoreho zloziek sa nebude moct dostat nikto , a bude len na poker.
Avast pouzivam aj ja , ztial som spokojny.
-
buschle - Príspevky: 3094
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 47 krát/133 krát
ok buschle,ale ja ak hravam 10$ sng tak mi 200$ v herni staci a na NL 1000 ti tiez musi stacit 1000$ a povvedzme nieco na MB a nejake paysafe cards a ostatne bezpecne v banke
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
aj pre toto som zvolil cestu pravidelne cashoutovat cast zisku, a bolo mi jedno ci to je zisk z NL10 alebo NL100
kebyze vobec necashoutujem tak jednak zrejme velku cast zisku prehram na stakes kam este herne nepatrim (aj ked br by som na to mal) a jednak predstava, ze rok budujem bankroll a potom mi rocna "praca" doslova zmizne pred ocami je fakt divoka
takze si myslim ze pravidelne cashouty mozu byt tiez jedna z prevencii, taktiez nevidim dovod nechavat nejaky vacsi obnos na MB
kebyze vobec necashoutujem tak jednak zrejme velku cast zisku prehram na stakes kam este herne nepatrim (aj ked br by som na to mal) a jednak predstava, ze rok budujem bankroll a potom mi rocna "praca" doslova zmizne pred ocami je fakt divoka
takze si myslim ze pravidelne cashouty mozu byt tiez jedna z prevencii, taktiez nevidim dovod nechavat nejaky vacsi obnos na MB
-
trikoza - Príspevky: 1706
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 31 krát/48 krát
looserSR napísal:RIESENIE :
no problem je, ze moderny trojani a podobny hnus vie hesla zistovat aj z clipboardu. Zatial mi pride najlepsi fakt ten KeyScrambler Pro alebo nejaky podobny nastroj, ak existuje, pripadne si nechavat zapamatane heslo a len odklepavat.
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 5 hostí.