S dzejkejom na rybach (blog)
Re: S dzejkejom na rybach (blog)
si nikdy nezazil luckyacedoomswitch....ja tam mam tiez taky zbytkovy 300, ale spravam sa k nemu tak, ze hram nl25 radsej..vyssie stakes no experience:D
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
TuKE napísal:Ak by na NL100 mali všetci po 200, tak budem asi hrávať NL50, kde má väčšina okolo 100 na stole
To je docela nemozne tam najit Hraje tam strasne shortu
-
mysak - Príspevky: 226
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
This is how we rule in blufftown :)
Tak som si po minules almost 3K hands break-even nahanacke dal pauzu a len teraz som si skocil zahrat chvilku pocas ucenia ...
PAAAAANI..
.. ja som vedel, ze pozriet si member video z DC o LAG hre na NL25 nebol zly napad
Som hral len 2 stoly, nech sa mozem trosku sustredit, pisat notes a hrat proste s vypnutym autopilotom a zapnutou hlavou. Prve dva stoly boli cisto regovia, ale ako som zistil, pekne weak-tight. Dalsie 2 stoly, za ktore som ich vymenil, tak tam uz bola aj nejaka ta fishka.
Celu mini session som chcel niest v znameni agresivnej hry a darilo sa, no jedna vec ma zarazil - hraci sa ukazali na NL25 byt veeeelmi neprisposobivi. Mal som znacne dive stats na tych prvych 2 stoloch a nejak sa im nechcelo hrat back at me. 3betol som 16/12 chlapik IP a ked foldol, chcel som to rozprudit a ukazal som 63o. Hned dalsiu ruku raisol znova a ja KK, znova som 3betol a tesil sa .. a on instafold .. heh. Dalsie ruky boli KK a JJ, kde som flopol set, na oboch boardoch A a zase superi instafold na c-bet .
NL25
249 ruk
2 stoyl
112.80 BB/100
30.1/28.1/8.8/3bet 4.4
249 ruk je sice malo, ale tak s 2 stolmi to trvalo az strasidelne dlho . Nabuduce skusim tiez 2 stoly a viac sa sustredit, ze co to spravi.
Graf:
Cas sa znova ucit . GL & GN!
PAAAAANI..
.. ja som vedel, ze pozriet si member video z DC o LAG hre na NL25 nebol zly napad
Som hral len 2 stoly, nech sa mozem trosku sustredit, pisat notes a hrat proste s vypnutym autopilotom a zapnutou hlavou. Prve dva stoly boli cisto regovia, ale ako som zistil, pekne weak-tight. Dalsie 2 stoly, za ktore som ich vymenil, tak tam uz bola aj nejaka ta fishka.
Celu mini session som chcel niest v znameni agresivnej hry a darilo sa, no jedna vec ma zarazil - hraci sa ukazali na NL25 byt veeeelmi neprisposobivi. Mal som znacne dive stats na tych prvych 2 stoloch a nejak sa im nechcelo hrat back at me. 3betol som 16/12 chlapik IP a ked foldol, chcel som to rozprudit a ukazal som 63o. Hned dalsiu ruku raisol znova a ja KK, znova som 3betol a tesil sa .. a on instafold .. heh. Dalsie ruky boli KK a JJ, kde som flopol set, na oboch boardoch A a zase superi instafold na c-bet .
NL25
249 ruk
2 stoyl
112.80 BB/100
30.1/28.1/8.8/3bet 4.4
249 ruk je sice malo, ale tak s 2 stolmi to trvalo az strasidelne dlho . Nabuduce skusim tiez 2 stoly a viac sa sustredit, ze co to spravi.
Graf:
Cas sa znova ucit . GL & GN!
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
co studujes ?
-
w4444x - Príspevky: 2473
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 9 krát/64 krát
w4444x napísal:co studujes ?
softverove inzinierstvo
-
to je co proboha rozober
-
w4444x napísal:to je co proboha rozober
to su taki chlapici, co sa zaoberaju vyvojom softveru .. idea je taka, ze ako Ing mas byt nejaky ten sef projektu, technicky lead, architekt a podobne, ale aj tak vacsina ludi konci ako programatori tukajuci, co im kto povie
uz jasnejsie?
-
ake mas take hlavne predmety , programko / matika ?
-
w4444x napísal:ake mas take hlavne predmety , programko / matika ?
najma vsetko mozne okolo vyvoja softveru (navrh, testovanie, ..), riadenia timu, spoluprace v time, rozne technologie a potom trosku mimo obor (pravo, ekonomia, ..) a tak .. matematika/fyzika hlavne na bakalarskom bola (dokopy tak 5 predmetov), na inzinierskom nic
-
kua sak ty si starsi ako ja ... to som si myslel ze ma 18-19
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 11 hostí.