igy94 napísal:Ma sunpoker live chat? nasiel som niekde ze je online len tieto hodiny: (12pm - 2am GMT). Ale ja som asi slepy lebo som prehladal celu hernu a nikde tam live chat nevidim... Chcem aby mi zmenili uroven na Earth lebo body uz mam... napisal som im e-mail uz...
Ano, maju live chat, ale ikonka sa v herni zobrazuje len ked tam niekto je online. Ak tam neni nikto online ikonka jednoducho zmizne. Zobrazuje sa v tom dolnom menu v lobby herne.
palo1973 napísal:-vlade,pomaly koncim s bonusom na tom maminom konte,mam status sun,oplati sa mi hrat dalej a mat ten 45% cashback alebo kedze mi pisali,ze mam narok aj na mojom starom accounte na first depozit bonus,mam vlozit a hrat s bonusom+mal by som moznost skusit nejake kvaldy na live turnaje,ked to bude na moje meno
No, 45% je fajn, ale ked mas moznost asi by som bral hrat este na tom druhom konte, treba si to zratat ako to je vyhodne, pretoze ako ste pisali, uz nedavaju ludi hned po depozite na ten druhy level, ale zasa je tiez pravda ze z prveho na druhy level sa dostanes v podstate hned. Samozrejme urcite bolo vyhodne hrat na najvyssom leveli s bonusom, vychadzalo to na 90% rakeback, nie?
Oni ti este poslu nejaky vernostny bonus (v bonus dolaroch) niekedy na zaciatku buduceho mesiaca, ale neviem kolko to bude, predpokladam okolo 100$.