Ako sa stať pokrovým profesionálom
Re: Ako sa stať pokrovým profesionálom
Neznasam online poker.
Dnes sa mi stalo uz 3x ze som vyletel s postupkou proti full.
-
pegas1975x - Príspevky: 1146
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 53 krát/21 krát
pegas1975x napísal:Neznasam online poker.
Vybral si spravnu temu na postazovanie sa!
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
-vsak to maz JK take somariny
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
dzejkej napísal:pegas1975x napísal:Neznasam online poker.
Vybral si spravnu temu na postazovanie sa!
Ja som to myslel k teme
Ze ked mam mat take stastie ako dnes tak radsej este ostanem v praci a poker budem mat ako zabavu.
Ospravedlnujem sa ked to bolo pochopene inak
-
pegas1975x - Príspevky: 1146
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 53 krát/21 krát
yegon napísal:dochodok? si robis srandu? kym ty pojdes do dochodku tak nas stat bude davno skrachovany - radsej si setri peniaze sam
ak toto dokazes vysvetlit mojim rodicom tak ti poslem BI (mozno aj dva, pretoze tato tema mi denne doma pili usi)
inak ja si zatial platim iba zdravotne, vychadza to nejakych 28 ecok... mozno by to chcelo k tomu aj nejaky "sporiaci" financny produkt sity na mieru pokrovym hracom
-
trikoza - Príspevky: 1706
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 31 krát/48 krát
palo1973 napísal:-vsak to maz JK take somariny
Aj by som to mazal, ale ked si pozries predchadzajuce posty o HIV, kadibudkach a podobne, tak by tu toho moc nezostalo .
-
trikoza napísal:yegon napísal:dochodok? si robis srandu? kym ty pojdes do dochodku tak nas stat bude davno skrachovany - radsej si setri peniaze sam
ak toto dokazes vysvetlit mojim rodicom tak ti poslem BI (mozno aj dva, pretoze tato tema mi denne doma pili usi)
inak ja si zatial platim iba zdravotne, vychadza to nejakych 28 ecok... mozno by to chcelo k tomu aj nejaky "sporiaci" financny produkt sity na mieru pokrovym hracom
to mas jednoduche pockaj kym im zacne chodit dochodok a spytaj sa kolko dostavaju a ako si z toho uzivaju
ak im to ani vtedy nedojde tak si pockaj este par rokov kym im ten dochodok prestane chodit lebo v statnej kase nebudu peniaze a spytaj sa ich potom
som samozrejme pripraveny to tvojim rodicom za 1-2BI vysvetlit aj osobne ale radsej by som si pockal kym zacnes hrat nosebleeds
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
trikoza napísal:mozno by to chcelo k tomu aj nejaky "sporiaci" financny produkt sity na mieru pokrovym hracom
hookers & blow imo
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
yegon napísal:som samozrejme pripraveny to tvojim rodicom za 1-2BI vysvetlit aj osobne ale radsej by som si pockal kym zacnes hrat nosebleeds
-
Haha konecne po case vtipny thread
Ako niekto pisal, SP platit netreba, iba ZP, a to je nejakych ~25E ako pise Trikoza. Neplatenie SP ohrozuje dochodok, ale presne ako pise Yegon, v case ked my budeme mat 60, tak bud nebude tato planeta, ludstvo, peniaze alebo to proste nedozijeme, takze trapit sa tym je zbytocne.
Kazdopadne, ja urcite radim vybodnut sa na SP a spravit si dobru zivotnu poistku vratane vsetkych moznych zdravotnych rizik, specialne ak uz mas nejake zavazky. Dalsia vec je ze treba mat vyriesen byvanie, lebo ako poker pro mozete na nejake hypo zabudnut.
A poker je coraz tazsi, ale ze by sa z neho nedalo uzivit, o to by som vazne nemal obavy. Ked to bude prilis tazke, tak napr. zmiznu BE regulari, lebo zistia ze nevyhravaju. Tym sa to zase uvolni a tak stale dokola. Hlavne treba na sebe makat, a to sa robi ovela lahsie ked si pro ako ked s vyplazenym jazykom hravas po nociach popri robote.
Ako niekto pisal, SP platit netreba, iba ZP, a to je nejakych ~25E ako pise Trikoza. Neplatenie SP ohrozuje dochodok, ale presne ako pise Yegon, v case ked my budeme mat 60, tak bud nebude tato planeta, ludstvo, peniaze alebo to proste nedozijeme, takze trapit sa tym je zbytocne.
Kazdopadne, ja urcite radim vybodnut sa na SP a spravit si dobru zivotnu poistku vratane vsetkych moznych zdravotnych rizik, specialne ak uz mas nejake zavazky. Dalsia vec je ze treba mat vyriesen byvanie, lebo ako poker pro mozete na nejake hypo zabudnut.
A poker je coraz tazsi, ale ze by sa z neho nedalo uzivit, o to by som vazne nemal obavy. Ked to bude prilis tazke, tak napr. zmiznu BE regulari, lebo zistia ze nevyhravaju. Tym sa to zase uvolni a tak stale dokola. Hlavne treba na sebe makat, a to sa robi ovela lahsie ked si pro ako ked s vyplazenym jazykom hravas po nociach popri robote.
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
Naspäť na Novinky a zaujímavosti
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 21 hostí.