heads up poker pro
Re: heads up poker pro
akoze mega zabava fakt som sa tu uz dlho takto nepobavil
ja len ze pan armaniss by mohol prestat pouzivat vyroky od Patrika V - viem ze ta asi bere ale mas snad aj vlastnu hlavu ci?
to yegon som si u teba vsimol pozoruhodnu vlastnost obhajovat tazko obhajitelne az absurdne a branit tym slabsie ovecky v stade
ja len ze pan armaniss by mohol prestat pouzivat vyroky od Patrika V - viem ze ta asi bere ale mas snad aj vlastnu hlavu ci?
to yegon som si u teba vsimol pozoruhodnu vlastnost obhajovat tazko obhajitelne az absurdne a branit tym slabsie ovecky v stade
-
macccho - Príspevky: 180
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
macccho napísal:akoze mega zabava fakt som sa tu uz dlho takto nepobavil
...
edit by admin: fakt nevhodna reakcia od headsuppro, ban 1 den
- headsuppro
- Založený: Okt 2009
emjayko napísal:ako sa do hory vola tak sa z nej ozyva nic viac nic menej...
presne tak, toto forum sa zvrtlo na urazky a posmech ihned po mojom prvom poste. este som naschval napisal ze respekktujem hracov s vyssich limitov a aj tak.. cize kto zacal do hory volat?
- headsuppro
headsuppro napísal:slabsia ovecka v stade bola tvoja matka ty anonym..
sorry ale taketo urazky su fakt ubohe a hodne 10 rocneho chlapca
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
no headsup"pro" myslím,že tu na fóre si si už spravil adekvátnu reklamu..
ak plánuješ pubertálne urážať tak sa skús presunúť zase "o dům dále"
ak plánuješ pubertálne urážať tak sa skús presunúť zase "o dům dále"
-
poldinhoo - Príspevky: 1292
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 128 krát/61 krát
schvalne som si presiel cely thread a bol si to ty headsuppro, ktory zacal oznacovat inych uzivatelov na fore debilkami pod.
imo skoro kazdemu bolo urcite sympaticke ako si sa uviedol, rovnako tvoje vysledky..ALE zial pridana hodnota tvojich prispevkov bola 0, jedine co si robil bolo vypisovanie co si dnes vyhral, aki su ostatni neschopni, aky si ty king a ostatni musia chodit elektrickou a v osuchanych polobotkach, zacal si ludom nadavat do debilov a oznacovat kazdeho kto mal iny nazor za zleho cloveka (?) a pod.
nic z tohto by sa nestalo, keby si sa iracionalne nevyvysoval nad ostatnych a keby si bol aspon minimalne prinosny pre pokrovu komunitu, co verim, ze by si zvladol keby si co len trosku chcel
to, ze ludia neskor zacali reagovat posmesne na tvoje prispevky asi bude korespondovat s ich obsahom..urcite sa nikto nedohodol, ze ti bude hromadne ublizene
imo skoro kazdemu bolo urcite sympaticke ako si sa uviedol, rovnako tvoje vysledky..ALE zial pridana hodnota tvojich prispevkov bola 0, jedine co si robil bolo vypisovanie co si dnes vyhral, aki su ostatni neschopni, aky si ty king a ostatni musia chodit elektrickou a v osuchanych polobotkach, zacal si ludom nadavat do debilov a oznacovat kazdeho kto mal iny nazor za zleho cloveka (?) a pod.
nic z tohto by sa nestalo, keby si sa iracionalne nevyvysoval nad ostatnych a keby si bol aspon minimalne prinosny pre pokrovu komunitu, co verim, ze by si zvladol keby si co len trosku chcel
to, ze ludia neskor zacali reagovat posmesne na tvoje prispevky asi bude korespondovat s ich obsahom..urcite sa nikto nedohodol, ze ti bude hromadne ublizene
-
Horsey7 - Príspevky: 2703
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 38 krát/68 krát
palo1973 napísal:-ano si najlepsi na svete jan amos komensky aka durrr aka chuck norris ,urcite uz nemas ani cas hrat lebo o tvoje coachingy sa vsetci trhaju
Palo1973 457 $0 $8 -1% $38 Hot 58 P****Stars x TOTAL PROFIT $38?? waaaauuuw asi sa zteba po$eriem.. kto je dalsi na rade??
- headsuppro
chlapci vy nikdy nebudete jest kaštany 27-Oct-09 33 $310
- headsuppro
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 11 hostí.