skrill.com (moneybookers.com)

Internetové peňaženky a iné spôsoby ako vložiť alebo vybrať peniaze z online pokrových herní

Re: moneybookers

Odoslaťod dzejkej 06 Nov 2009 20:57

A zase budu mat nejake divne podmienky ako pretocit za mesiac nehorazne mnozstvo tisicok eur/usd a budem rad :).
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod buschle 06 Nov 2009 22:24

skor budu chciet tak 4-5% pri vybere.
Obrázok používateľa
buschle

Založený: Jún 2007
Poďakoval/li: 47 krát/133 krát

Odoslaťod spax 07 Nov 2009 12:59

Aby už to bylo. Myslíte, že tam budou nějaké spec. podmínky pro získání té karty? Protože, když si představím, že si dám nějaký malý turnaj, vyhraju ho, tak vlastně za pár minut mám peníze v ruce. (Pošlu na mb a vyberu v bankomatu). a můžu jít na pivo. To je awesome!
Obrázok používateľa
spax

Založený: Apr 2009
Poďakoval/li: 9 krát/24 krát

Odoslaťod dzejkej 07 Nov 2009 13:03

spax napísal:tak vlastně za pár minut mám peníze v ruce

No asi Ta sklamem, ale vyber na MB ucet zvycajne zrovna par minut netrva. Vo vela herniach su to tiez 3 dni.
Obrázok používateľa
dzejkej

Visa card alebo moneybookers

Odoslaťod mirko18 08 Nov 2009 17:47

Dobrý den
chcel by som sa opýtať nedávno som sa zaregistroval na bwine a chcel by som si zahrat o real money ale netušim cez čo to mam uskutočnit či cez visa card kde mi na začiatku stiahnu 20 percent alebo cez moneybookers čo velmi ho nepoznam nevedel by mi niekto poradit prosiiim pekne :O: .......a ešte keby mi niekto objasnil ako je to z vyplacanim na bwine kedy si možem zobrat peniaze v akej čiastke si možem vyzdvihnut nebolo by zle keby som s niekym mohol pokecat aj cez icq dakujem zatial :gl:
mirko18

Založený: Júl 2009
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Re: Visa card alebo moneybookers

Odoslaťod vlade 08 Nov 2009 17:57

Vacsina ludi tu pouziva na vsetky prevody moneybookers, niekto uz aj neteller odkedy je povoleny pre Slovakov. Vyberat mozes kedy chces, idealne tiez na moneybookers (z moneybookers mozes potom vyberat na kartu alebo na ucet)
vlade

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 246 krát/175 krát

Odoslaťod dzejkej 08 Nov 2009 18:00

No odporucal by som Ti zalozit si moneybookers ucet a vklady a vybery uskutocnovat s tym uctom. Taktiez sa daju medzi roznymi moneybookers uctami okamzite posielat peniaze bez cakania a mozes prenasat peniaze z herne do herne bez toho, aby si to robil cez svoju banku.
Obrázok používateľa
dzejkej

Odoslaťod mirko18 08 Nov 2009 18:09

okey dikk a ešte tak zhruba ked tam chcem poslat peniaze dajme tomu 10 eur tak ake su tam sumy napriklad za poslanie niečo sa mi zraža za prevod na moneyboookers alebo ked chcem poslat na učet či si niečo učtuje , a z bwinu ked tam dam 10 eur tak kolko musim mat eur aby som si mohol poslat na money bookers asik sa mi to neoplati pri malých vyhrach čo???
viem že pišem možno pre vas primitivne veci ale som s tým prvý krat a su to len predsa realne penmiaze tak chem byt opatrný dakujem....emmm a prečo je všetko lepšie robit cez moneybookers??
mirko18

Založený: Júl 2009
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod vlade 08 Nov 2009 18:30

na moneybookers stranke mas popisane poplatky http://www.moneybookers.com/app/help.pl?s=fees, ked posielas do herne je to zadarmo, aj vy beras zadarmo, z MB na MB platis percentualny poplatok max 0.5E, vyber na ucet alebo kartu stoji 1.8E
vlade

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 246 krát/175 krát

Odoslaťod cercerBTSSK 09 Nov 2009 11:34

Prosím uveďte důvod tohoto vkladu*:

Peníze vložené touto kreditní/debetní kartou použiji k NEHRÁČSKÝM účelům [?]
Peníze vložené touto kreditní/debetní kartou použiji k HRÁČSKÝM účelům [?]

Zapamatujte si tuto předvolbu budoucích depozitů přes kreditní/debetní kartu

Tu ste co zaskrtli ? Ta volba je tam naco.. Ak ste zasktrli "k nehracskym" a neskor ste si dali cashout z herne, mali ste s tym problem ?
cercerBTSSK

Založený: Dec 2007
Poďakoval/li: 1 krát/22 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Práca s peniazmi

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!