Proky napísal:pekne videjko
dakujem snazil som sa
Proky napísal:1. nemas problem hrat bez PT? Staci dat menej stolov, sledovat hru, pisat poznamky a hned vies kto je aky typ hraca?
ako som povedal vyhladavam konkretne stoly, cize ten typ hracov je tam zhruba stale taky isty...za prve 2-3 orbity bez problemov zistim kto je aky hrac...tie poznamky si robim koli tomu, ak vidim nejaku totalnu haluz, popr. fishky radi menia svoj bet/raise range PF na zaklade sily handy takze si to dam do poznamky. Hram menej stolov koli tomu aby som vedel absorbovat vsetky informacie (pokial sa budem citit na to, ze bezproblemov zvladam viac, urcite si nejaky pridam ale momentalne si nemyslim, ze mam na to skill aj ked je to len NL2), bez HUD-u pretoze ryby robia casto nezmyselne moves a cisla by ma mohli oklamat a takisto si myslim ze na NL2 zatial nie su potrebne.
Proky napísal:2. myslis ze tvoj default PFR 4BB+1BB za limpera je tazko citatelny pre protihracov? co tak to obcas menit s 2,5 - 3,5 BB?
to na akych stoloch sedim mi zabezpecuje, ze ryba sa okrem svojich kariet nezaujima o nic ine. Standart je pre mna teda 4+1bb a z UTG davam 5bb. Myslim, ze to Yegon rozoberal v Rimmerovom NL5 videu (videa-z-hrania-pokru-f95/video-stena-t2252.html videa ktore komentuje Yegon), ze je fit davat PF viac bb s dobrou rukou pretoze cim viac ryba dorovna PF tym vacsiu chybu robi na flope. Takisto chcem proti rybe hrat co najviac potov a co najvyssich takze sa snazim PF dostat co najviac € do potu (vid. v mojom videu ruku AJo zo SB, tam som to popisoval tusim).