1) 3bet vhodnych UTG raiserov je fajna vec, i ked v tomto spote by som to nerobil. Dovodom je, ze lahsie sa mu callne, ked je v pote fishka a potom bud fishka callne a je to dost neprijemny spot alebo fishka foldne a to teda tiez nie je uzasna vec. Prakticky izolujes rega alebo dosiahnes multiway pot
.
3bet UTG raiserov je dobre v pripade, ze tam raisuju semi-wide range a potom vela foldnu, lebo OOP sa im to nechce hrat a Tvoj 3betovaci range posobi silno. Ak tam raisuje napr. 20%, foldnu k Tebe a Ty 3betnes, casto reg pokracuje so zlomkom range a je to ziskove, kym si to nevsimne
. Len to chce vhodneho supera.
2) By som Ta poprosil davat k statom pocet ruk nabuduce. Ja si myslim, ze sa to tu da foldnut. Range, s ktorym sa dostane s Tebou do AI Ta IMO bije, callnutie a pokracovanie OOP je velmi neprijemne a nemyslim si, ze su tie money tak dead dokonca i BvB, aby fold equity na ship + showdown equity nejak premietli do vyznamne ziskovych cisiel. Myslim, ze sa to tu da foldnut a ak sa ukaze ako velmi aggro hrac (co zatial s tym AF nevyzera), tak sa prisposobis a budes sa stackovat light.
A aky krajsi flop? No pravdupovediach s TT je velmi malo flopov, kde sa chces proti AF 1.4 regovi happy stackovat - tie Txx su fajn
.
Treba si uvedomit zakladu vec - ak si popredu, tak ma proti tebe zvycajne 12+ outov a ak si pozadu, tak mas proti nemu casto 2-5 outov. Aj keby si bol Ty vacsinou popredu, tak musis tam mat sakra casto lepsiu ruku, aby si to tam bezne happy tlacil bez readov.
3) Velmi nestastny cbet. Pouzil si nejaku dummy vseobecnu poucku v maxi najhorsej situacii
.