Riddlah Blog aka POKAH PROW WANNA BE

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: Riddlah Blog aka POKAH PROW WANNA BE

Odoslaťod dzejkej 22 Okt 2009 23:03

spax napísal:PLO DoNy? to se hraje?:D

Nie, klikal som nechtiac na neexistujuce PLO DoNy na iPokri ;).
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod Riddlah 28 Okt 2009 22:36

takze hral som tu novu sutaz, a slo to dobre, ale chcel som vela a rychlo :D a kto chce vela rychlo zle konci :D

dalsie poucenie :D trpezlivost ruze prinasa :D a ziadne curious cally s principu :D
Obrázok používateľa
Riddlah

Založený: Jún 2009
Poďakoval/li: 67 krát/9 krát

Odoslaťod Riddlah 09 Jan 2010 16:45

1ruka

povodny raiser bol 38/38 a hrac zanim 70/0 station

je to dobry pot na squeeze ?

Full Tilt Poker $2.00 No Limit Hold'em - 5 players - View hand 465040
The Official DeucesCracked.com Hand History Converter

BB: $1.17
UTG: $2.21
CO: $1.35
Hero (BTN): $2.36
SB: $2.00

Pre Flop: ($0.03) Hero is BTN with J :diamond: A :spade:
UTG raises to $0.08, CO calls $0.08, Hero raises to $0.35, 2 folds, UTG calls $0.27, CO calls $0.27

Flop: ($1.08) 9 :heart: 6 :club: 7 :spade: (3 players)
UTG checks, CO bets $1.00, Hero folds, UTG folds

2.ruka

super je 23/15/1.4 3bet 14.3

predpokladam ze reprezentuje silnu ruku ale aky krajsi flop si mozem zelat na stacknutie sa ?

Full Tilt Poker $2.00 No Limit Hold'em - 5 players - View hand 465050

BTN: $1.55
Hero (SB): $2.00
BB: $2.66
UTG: $1.88
CO: $3.18

Pre Flop: ($0.03) Hero is SB with T :spade: T :club:
1 fold, CO calls $0.02, 1 fold, Hero raises to $0.08, BB calls $0.06, 1 fold

Flop: ($0.18) 4 :spade: 7 :heart: 5 :spade: (2 players)
Hero bets $0.18, BB raises to $0.52, Hero raises to $1.92, BB calls $1.40

Turn: ($4.02) 7 :diamond: (2 players)

River: ($4.02) Q :diamond: (2 players)

3ruka

predpokladam ze keby turnol flash tak tam si tam svoj stack rozdeli na jeden bet na turne a dalsi na rivery, a ten redraw na full haus pri najhorsom ma tiez lakal, ale tak neviem ako ci dobre ci zle

Full Tilt Poker $2.00 No Limit Hold'em - 6 players - View hand 465046

BTN: $2.00
SB: $1.80 43/0
BB: $2.12 65/8
UTG: $2.36
Hero (MP): $2.04
CO: $1.12

Pre Flop: ($0.03) Hero is MP with 9 :spade: 9 :club:
1 fold, Hero raises to $0.06, 2 folds, SB calls $0.05, BB calls $0.04

Flop: ($0.18) A :heart: J :spade: T :heart: (3 players)
SB checks, BB checks, Hero bets $0.10, SB calls $0.10, BB calls $0.10

Turn: ($0.48) 9 :heart: (3 players)
SB checks, BB bets $1.96, Hero calls $1.88 all in, SB folds

River: ($4.24) 3 :heart: (2 players - 1 is all in)

dakujem za nazori :)
Obrázok používateľa
Riddlah

Odoslaťod tucniak 09 Jan 2010 17:05

1,
na nl2 sqzovat kde neexistuje viacmenej FE s AJo i ked si IP mi nepride uplne best-navyse 3betujes utg raisera ktory moze aj nemusi byt dobry+fishka ti to zavola snad vzdy-ked netrafis hra sa ti tazko+ oni calluju aj ruky ktore teba dominuju ako JJ QQ AQ AK KK AA-hlavne ta fishka-takze aj ked trafis nebudes asi uplne stastny-skor by som flatoval a hral v pozicii mensi a potencionalny dobry pot-mas absolutnu pozicu a ked ryba trafi hocico uz to pojde izy
inymi slovami ryba robi dost chyb aj po flopea value ziskas na dalsich streets
ak nehitnes v 3bet pote tak rybu neprinutis zlozit skoro nic hoci pf bijes jej range
ak ti utg 4betne tak???

2,super sa zda rozumny, ale raisuje ta kruto vela-ozaj preco cbetujes az cely pot?
repuje silny range a premyslajme z coho pozostava-
zrejme nejake overpairy lepsie ako tvoje ktore ne3betoval-ste BvB takze moze vymyslat vselico ale verim ze nejake JJ/QQ sa unho najst moze pretoze je to prilis silne na to aby tym 3betoval tvoj steal kedze repujes pf weak range-moze ta trapovat po flope
dalej moze mat samozrejme sety ktore si pvoedal ze PP ma aj po flope SD value a ak ty nie si vasnivy barreler tak sa moze dostat k dobremu a lacnemu SD pripadne ta floatovat a hitol
ofc repuje aj nejake draws (tu je vsak problem ze bud ma nejaku fdraw a overs nieco ako JQs a ty flipujes co asi stastny nie si) alebo nejaku turbomegakombodraw z maleho SC uz aj s parom

suma sumarum neviem ci sa az tak velmi chceme stackovat vzhladom na jeho range to mozno nechceme ani cbetovat a hrat to ako bluffcatcher?(neviem), ale to skor nie, prilis vela turn kariet nam pokazi naladu

3.wtf preco cbetujeme? obhaj :)

Za tento príspevok od tucniak poďakovali :
Riddlah
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Odoslaťod Riddlah 09 Jan 2010 17:19

Diki za odpved :)

1.ruka

na nl2, som neuvazoval o utg raiserovi ako utg raiserovi, bral som to tak ze raisuje karty bezohladu na poziciu

2.ruka

cbetujem cely pot, lebo flop vyzera byt dost drawy, tak chcem pokial ma draw aby my kazdu kartu preplatil
takze to mam optimalne foldnut ? pokial flipujem tak uz su nejake dead money v pote nezavazi to nejak ?

3. ked som hral tu hru, moj myslienkovy postup bol asi takyto, je to dost heavy draw flop a mam tam dvoch hracov to predsa nebudem cbetovat, a potom zrazu som si spomenul na jeden navod - kde sa pisalo vzdy cbetujem flopy s esom :D, ale uz chapem je blbost cbetovat taky flop :D:D
Obrázok používateľa
Riddlah

Odoslaťod tucniak 09 Jan 2010 17:29

1. to utg tam nebolo az tak podstatne, otazka je skor ci tuzis hrat s dvoma AJ v mega pote vzhladom na to co som pisal vyssie

2.to ti nikto nepovie ani ja, napisal som ti nazor:)..zavisi aj ci si ho videl skor robit taketo veci, raisovat cbety atd imo
edit:ano pushujes ty ale o existenci dead money sa bavime ak mas nejaku fold equity myslim-v tomto pripade neviem aka bola ale ak si povies ze ziadna tak su to skor live money:) a potom nezavazia
tzn ak ti to takto raisol prvy krat tak sa asi stackovat chce a FE nemas..takisto on by radsej s overs a fd mozno pushoval ako calloval push takze moze byt nakloneny silnejsej casti svojej range:)

3. cbetovat flop s esom vzdy moze byt fajn v HU pote a A28r ale nie na AJxss imo..zamysli sa, preco?myslis ze sa ti tam fishka vzda J/A/draw za jeden barrel?navyse ked mas dve?si ochotny betovat aj turn ak netrafis devinu?imo maju ich kombinovane ranges proti tebe krutu equity a to su bud vpredu alebo maju milion outov..stale cbet?

Za tento príspevok od tucniak poďakovali :
Riddlah
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Odoslaťod Riddlah 09 Jan 2010 17:43

1. rozumiem, tym reresiom v podstate nic neziskam, akurat budem v takej iste pozicii akurat z vacsim potom

3. cbet - je tam zlo
Obrázok používateľa
Riddlah

Odoslaťod dzejkej 09 Jan 2010 18:59

1) 3bet vhodnych UTG raiserov je fajna vec, i ked v tomto spote by som to nerobil. Dovodom je, ze lahsie sa mu callne, ked je v pote fishka a potom bud fishka callne a je to dost neprijemny spot alebo fishka foldne a to teda tiez nie je uzasna vec. Prakticky izolujes rega alebo dosiahnes multiway pot :-D.

3bet UTG raiserov je dobre v pripade, ze tam raisuju semi-wide range a potom vela foldnu, lebo OOP sa im to nechce hrat a Tvoj 3betovaci range posobi silno. Ak tam raisuje napr. 20%, foldnu k Tebe a Ty 3betnes, casto reg pokracuje so zlomkom range a je to ziskove, kym si to nevsimne :). Len to chce vhodneho supera.

2) By som Ta poprosil davat k statom pocet ruk nabuduce. Ja si myslim, ze sa to tu da foldnut. Range, s ktorym sa dostane s Tebou do AI Ta IMO bije, callnutie a pokracovanie OOP je velmi neprijemne a nemyslim si, ze su tie money tak dead dokonca i BvB, aby fold equity na ship + showdown equity nejak premietli do vyznamne ziskovych cisiel. Myslim, ze sa to tu da foldnut a ak sa ukaze ako velmi aggro hrac (co zatial s tym AF nevyzera), tak sa prisposobis a budes sa stackovat light.

A aky krajsi flop? No pravdupovediach s TT je velmi malo flopov, kde sa chces proti AF 1.4 regovi happy stackovat - tie Txx su fajn :-D.

Treba si uvedomit zakladu vec - ak si popredu, tak ma proti tebe zvycajne 12+ outov a ak si pozadu, tak mas proti nemu casto 2-5 outov. Aj keby si bol Ty vacsinou popredu, tak musis tam mat sakra casto lepsiu ruku, aby si to tam bezne happy tlacil bez readov.

3) Velmi nestastny cbet. Pouzil si nejaku dummy vseobecnu poucku v maxi najhorsej situacii :).

Za tento príspevok od dzejkej poďakovali :
Riddlah
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod Riddlah 09 Jan 2010 19:29

diki za wisdom JK :) nabudce uz dam aj pocet ruk
Obrázok používateľa
Riddlah

Odoslaťod Riddlah 12 Jan 2010 21:34

1. Pri tejto ruke som sa citil ako pri tych 10tkach. Super bol podla mna reg kedze som ho mal na oboch stoloch. 20/18/2.7 81ruk 3bet-20.

Mal som v plane calnut 3bet podla flopu sa rozhodnut. Na flope som calol jeho beto s tym ze cbetovat bude hocijaky flop. Ale na turne ukazal, ze tam chce natrepat cely stack, teda aspon ja som si to vylozil. Pokial betoval pre value tak stale tam mohol mat nizsie pockets ako ja. Neviem ci by nizsie pocket ktore by spravili sety 3betoval. Najviac som sa obaval AA, KK, QQ. Nakoniec som sa rozhodol to tam poslat.

Full Tilt Poker $5.00 No Limit Hold'em - 4 players - View hand 472601

BTN: $2.53
Hero (SB): $5.91
BB: $5.32
CO: $6.93

Pre Flop: ($0.07) Hero is SB with J :spade: J :heart:
2 folds, Hero raises to $0.15, BB raises to $0.55, Hero calls $0.40

Flop: ($1.10) 3 :spade: 6 :diamond: 4 :club: (2 players)
Hero checks, BB bets $0.85, Hero calls $0.85

Turn: ($2.80) 3 :diamond: (2 players)
Hero checks, BB bets $2.10, Hero raises to $4.51, BB calls $1.82 all in

River: ($10.64) 7 :heart: (2 players - 1 is all in)

Dakujem za odpovede:).
Obrázok používateľa
Riddlah

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 22 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!