7castle napísal:Inak Yegon ma pravdu, urcite na vela veci treba peniaze, hokejovu vystroj si nemoze dovolit kazdy, a uz vobec nie platit trenorom aby decko hravalo (co sice nemam z prvej ruky ale predpokladam ze to nie je ojedinela prax), ale...
"kazde rano o 5 ho nebolo, cela rodina nebola v zivote pri mori snad ale robili prenho co sa dalo..."
Bohuzial, cital som dost vela clankov, dokonca aj na strankach SZLH sa o tom pisalo...
Chlapec bez talentu hraje prvu formaciu pretoze otecko je funkcionar a chlapec s talentom koluje medzi druhou a tretou formaciou podla toho kto este zaplati a tam sa potom aj straca chut dalej hrat ako 10rocny chlapec vidi, ze maka a je mu to prd platne...
a mozno je aj chyba v rodicoch, kedze v tejto tazkej dobe chcu mat z dietata radsej nejakeho vystudovaneho pravnika ako vrazat peniaze do hokeja...
A niekedy ti ani tie ihriska vonku nepomozu, ked som bol maly nebol den kedy by som nebol aspon raz vonku s hokejkou, ci bola zima, ci leto, stale hokejka v ruke, bohuzial rodiacia na moje podnety nereagovali a otazky typu, nemohol by som hrat hokej na stadione koncili odpovedami "opytam sa znamych" a kym som sa spamatal sam, tak uz bolo neskoro zacinat s hokejom na lade...
takze kde je vola, nemusi byt vzdy aj cesta, lebo 8-10 rocnym detom samych od seba nenapadne ist na stadion si vybavit treningy a ist si kupit vystroj...