prehry z AA na herni Pa***Poker
KLH
Jeho all in s AA byl vyprovokovany 4x reraisem jeho raisu, tudis naprosto opravneny, a podle meho soudu velice dobre zahrany...AA je sice jen karta jako kazda jina, ale jeji sance je zhruba 83% vs 17% pro KK a z toho plyne kdyz pudes all in 10x s AA proti KK nebo vzasade cemukoliv jinemu, ty vyhrajes 9x on 1x v pripade opravdu nahodneho rozdavani, ja jsem prsvedcen, ze na partypokeru nahodne rozdavani neni...
- Dedko
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Pavjan
Predem te zdravim Pavjane...no divej, ja jsem se o tom zacal hodne bavit s protihraci, protoze styl, jakym jsem prohraval, me zacinal byt podezrely, nemuze se stat, ze 7x behem 5hodin her projedu s AA proti sitce a vzdy jsem jel skoro all in pred flop, pak me v tom utvrzovaly dalsi kombinace prapodivne, a temer matemticky nerealne, aby se to neustale vyskytovalo...a debata se ubirala s jednim Holandanem a Nemcem, kde zmineni me rekli, ze je to mezi hraci zname a uz se o tom svedlo X diskuzi, ze na partypokeru chodi prapodivne kombinace a vzdy turn s riverem obracji vyherni kombonaci v proherni, tou vyherni kombinaci beru kombinaci, ktera ma pravdepodobnost, ze prohraje okolo 15%...ja sam nevim co si o tom mam myslet, zajimave, ale jak jsem se shodl s hraci z jinych zemi a co me oni povedeli a poradili...
- Dedko
trochu od temy...
ale co by ste spravili proti ludom na Rebuy turnajoch..ktory hraju kombinacie ako sialeny...a neboja sa trebars 5-6 krat dokupovat...ale viete ze hravaju karty ktore byvaju hratelne(uz ste videli par all in a ich karty)...dorovnali by ste?
- wizdo
- Poďakoval/li: 18 krát/28 krát
Re: trochu od temy...
ovsemze myslim ze by vam doslo AA...
- wizdo
Re: trochu od temy...
Zasadne nehraju REBUY turnaje, omlouvam se, ze nebudu slusny, ale tolik debilu pohromade co to hraje se malo kdy najde, vecne jsem byl, kdyz jsem se zucastnil donucen jet all in a vzdy jsem vypadl proti nake zmrdce...v techto turnajich je AA proherni jak na bezicim pasu protoze musis jit dovysoke hry vytlacit ostatni hrace a vecne srovna 5lidi, protoze si stejne daji rebuy a ty a tve AA muzete jen zamavat bilym sateckem...MA RADA = VYHNI SE TEMTO TURNAJUM OBLOUKEM, nebo prvni hodinu skoro nehrej a ucastni se jen her za malo zetonu...
- Dedko
Re: Re: trochu od temy...
jj...jasne...to som is lne tka spomenul na tipka..proti ktoremu som vypadol..mal som AA:..a vedel osm ze dokupuje casto...siel all in..ako inak aj ja..mal akurat KQ suited..dosla mu farba...takze tak...to som si lne spomenul na dalsiu porazku s AA...ked som tak pri tom..vtedy som aml seriu..PREHRAL SOM 12 HIER S AA V RADE
- wizdo
Re: Re: trochu od temy...
Tak vidim, ze si jeste lepsi jak ja a prekonavas me s tema AA...no otazka je, jak si ty ruky ale zahral..to je dost podstatna vec...no tak at ti to od ted uz chodi lip :D
- Dedko
dedko
tak ti to poviem takto. stiahni pokertracker. a hraj tyzden intenzivne na Pa***Poker aby si vytvoril serioznu hands history a daj ju statisticky vyhodnotit. a zistis, ze dostanes rovnake statisticke rozlozenie ruk ako na kazdom inom servery. generatory kariet su dost drsne certifikovane a velmi casto testovane nezavislimy instituciami. a osobne nevidim dovod aby Pa***Poker ako najvacsia herna robil taketo podvody. beru percenta z potu. im je jedno ci ten pot vyhras ty alebo tvoj super tie peniaze dostanu tak ci tak...
- pavjan
- Založený: Jan 2007
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 7 hostí.