prehry z AA na herni Pa***Poker
RE: Pavjan
Jo a jeste jedna vec, herna ma z teho nejake procento, ale zapremyslej...cim vyssi POT tim herna vydela vic pro sebe...takze to proc by to delali je uplne jednoduche, hraci se mezi sebou biji a herna se smeje v pozadi, ze ma vetsi profit...ale je to jen spekulace a nikomu ji nenutim...hold pro me stale plati Pa***Poker=TEN TO ALE ROZDAVA:-\
- Dedko
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
neviem
proste prehral som riadne bad beaty na party, ale to iste aj na titane, pokerrome, expekte, live hrach... po urcitej dobe som sa nad tym prestal zamyslat. len ma to nasere, trochu prefackam monitor a idem dalej. zober si, ze ked ty spravis bad beat niekomu, ked rozbijes jeho fullhouse svojim vyssim fullhouse tak sa nad tym moc nezamyslas, ze ako herna zahrala porti nemu. si rad ze mas peniaze u seba a presne tak je to ked bad beat prehras akurat sa to deje niekomu inemu.
ale tiez je pravda, ze ruku do ohna by som nedal do toho, ze je to vsetko ciste. ja som si skor odpozoroval inu vec. v den ked depositujem na urcity server peniaze sa mi na tom servery dari ovela viac ako ine dni. ale to moze byt tiez len nahoda.
ale tiez je pravda, ze ruku do ohna by som nedal do toho, ze je to vsetko ciste. ja som si skor odpozoroval inu vec. v den ked depositujem na urcity server peniaze sa mi na tom servery dari ovela viac ako ine dni. ale to moze byt tiez len nahoda.
- pavjan
- Založený: Jan 2007
Re: neviem
Divej bad beat je treba kdyz jsem s 55 srovnaval na cash rais na 4USD a flop dosel A88 a souper check, v ten moment jsem si rikal, ze bud hra s AA ale spis s necim jako AK AQ a trosku se lekl nebo me chce navnadit do vysoke hry, tak jsem taky checkl a ejhle turn 5 v ten moment jsem si rikal, ze me porazi jen kdyby mel AA nebo na zazrak po turnu typek zacal solidne navysovat ja srovnal river si uz nepamatuji, ale byl bezpredmetny neco maleho a on jel all, ja premyslel jestli mam srovnat a nakonce jsem srovnal, vedli me k tomu 2 veci, prvni byla ze AA zrejme mit nebude, navysoval by vic pred flopem, pak zbyvalo aby nemel 88 ted nepravdepodobne absolutne, to co tam smrdelo nejvic bylo A8, ale nemuze ho mit preci kdyz ho mel kolo pred touto hrou....tak jsem srovnal a on ukazal A8 tudis 888AA a ja 55588 toto je bad beat, za kterej si jen sam muzu nadavat....to co se me nespocetne stalo (jen na PARTYPOKERU) je ale neco uplne jineho, za to uz nejde nadavat sobe, kdyz jsem to zahral opravdu dobre a presto prohral...
- Dedko
na pp
vidavam bad beaty tiez castejsie ako inde. ale to je tym, ze cash game hram len na party a hram pat stolov naraz kdezto na ostatnych si dam turnaj a hram jeden max dva tak zakonite ich tam tolko nemoze byt.
poznam ludi co vecer dojdu do krcmi a spustia: ty vole dneska som za 6hodin prehral 5x all in na AA. ale ked hraju dvanast stolov naraz a za tych sest hodin su schopny otocit 6500 ruk tak to zase az tak bizzarne nevypada. neviem poker je alchymia a kedze je to hazard vzdy sa okolo bude tocit vela podvodnikov, ja len dufam, ze pravdu mam ja a nie ty lebo to by ma dost nasralo.
keby to ma fungovat na baze podvodu tak by bolo najvyhodnejsie prelievat peniaze medzi hracmi a nikoho nenechatprehrat vsetko. on by brali rake a ten balik v obehu by sa postupne znizoval a kazdy by bol nuteny robit- sice mensie ale predsa- deposity.
poznam ludi co vecer dojdu do krcmi a spustia: ty vole dneska som za 6hodin prehral 5x all in na AA. ale ked hraju dvanast stolov naraz a za tych sest hodin su schopny otocit 6500 ruk tak to zase az tak bizzarne nevypada. neviem poker je alchymia a kedze je to hazard vzdy sa okolo bude tocit vela podvodnikov, ja len dufam, ze pravdu mam ja a nie ty lebo to by ma dost nasralo.
keby to ma fungovat na baze podvodu tak by bolo najvyhodnejsie prelievat peniaze medzi hracmi a nikoho nenechatprehrat vsetko. on by brali rake a ten balik v obehu by sa postupne znizoval a kazdy by bol nuteny robit- sice mensie ale predsa- deposity.
- pavjan
- Založený: Jan 2007
Re: pp
jj kdyz nekdo otoco za den 6500 ruk a 5x prohra s AA z 20x AA co mu doslo, dobre zamhurim oci a reknu neodpovida to stale pravdepodobnosti, ale nebyl stastnej den, kdyz nekdo prohra vsecky AA KK QQ JJ co mu dosly behem hrani, pak uz si zacinam myslet neco jine....jinak jo pekne si me dva typci behem dvou kol rozebrali mych 20USD ja sedel mezi nima a jedno kolo AK druhe AQ v prvnim pripadu flop K nejvyssi druhem pripade Qnejvyssi flop a typci vysoka hra a jedno kolo meli JJ AA a druhe kolo opet JJ AA a ty same a v te same barve jedno kolo vyhralo AA druhe kolo vyhralo JJ jediny kdo byl na tom obratej jsem byl zasej ja....no neni to ale matematicka nahodicka? pche...
- Dedko
Nehnevajte sa na mna ale vy ste asi blazni.
Poker hernu s nemoze naprogramovat hocikto. Ved herna ma zmluvy s bankami aby sa dali robit tie prevody s kreditkami a bank transfery a tak... A to moze mat iba licencovana spolosnost ktora ma licencovany software. Tvrdit ze na Party Poker sa nerozdavaju karty nahodne je podla mn velmi silna hluost. Ten software si nedavaju firmy vyrabat u suseda , ale kupuju LICENCOVANY SOFT
- KLH
- Založený: Apr 2007
Re: Nehnevajte sa na mna ale vy ste asi blazni.
tak am zaujima ,ze potom kto to kontroluje...ako super licencovany soft...sa nehadam...kazda herna to tvrdi...ale ja by som chcel vediet aka organizacia to kontroluje...
a jeden dodatok...sme to s kamosmi pocitali ze z rake a fee poplatkov ma herna dost mrte penazi...s prehlaodm maju tak okolo 100 000 USD na dnik...co sme tak zratali(ovsemze tie kde je navstevnost tka okolo 10 000 ludi a viac...)...takze sa nehadam...ale tak preco by si v jednej herni neskusili nabalit vacky este viac?...
a jeden dodatok...sme to s kamosmi pocitali ze z rake a fee poplatkov ma herna dost mrte penazi...s prehlaodm maju tak okolo 100 000 USD na dnik...co sme tak zratali(ovsemze tie kde je navstevnost tka okolo 10 000 ludi a viac...)...takze sa nehadam...ale tak preco by si v jednej herni neskusili nabalit vacky este viac?...
- wizdo
- Poďakoval/li: 18 krát/28 krát
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 5 hostí.