prehry z AA na herni Pa***Poker
Re: Re: neviem
sorry, ale to není žádný badbeat, to jsi mu ty peníze dal, jak lama, tak to nesváděj na badbeat
- motek
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Re: Re: neviem
ako nist v zlom...ale co by si spravil ty..ak by si si myslel ze protihrac ma tak torjicu abo 2 apry..a ty mas zrazu proti nemu full house...ja by som to zahral podobne...peniaze mu nedal..ale bad beat to enbol v tom s tebou jedinom suhlasim...
som zvedavy kolko ludi by taky hand polozilo..ak by doslo daco nezaujimave na river(okrem 5,8,A)
som zvedavy kolko ludi by taky hand polozilo..ak by doslo daco nezaujimave na river(okrem 5,8,A)
- wizdo
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/28 krát
Re: Re: Re: Re: neviem
podle me se to da brat jako bad beat, nebo pak uz nevim co do bad beatu povazujes, ja ho odhadoval, ze ma velke kulove protoze jsem s nim nehral 5min ale delsi chvilu a hraval typek same nesmysly a jezdil do vysokych betu s absolutne slabyma rukama, dale me k tomu vedlo jak jsem psal, ze mel A8 kolo pred tim, jaka logicky je sance, ze bude mit to same dalsi kolo kdyz dojde A88 na flop ja spolehal jen ze ma A nebo max neco jako K8 protoze to byl magor....ale nevidel si to a nemuzes o tom tvrdit ani prd, jo ty bys skladal pravdepodobne s 55 po flopu njn
- Dedko
re: nevim nevim
musite brat v uvahu nejenom rake , ale taky strojovy cas celeho systemu . Neni pro hernu moc efektivni, kdyz pri SNG hrajete co to da . Nedivil bych se , kdyby system optimalizoval i cas , ktery stravite u stolu . Jsou to pouze spekulace, ale docela bych chtel videt ten admin (managersky) interface . Minimalne z toho musi byt statisticky zajimavy vystup.
- VooDooMaster
toto je fakt husta diskuze :)
posledni dobou hraju jen na partypokeru, a nepamatuju si ze bych tam nekdy s AA prohral. asi je to tim, ze jsem pri registraci zaskrtl checkbox "Win more often", takze se mi nestavaji badbeaty a naopak si muzu dovolit callnout allin treba s 97 a vim ze mi prijde aspon postupka. musel jsem ale podepsat smlouvu s partypokerem, ze budu doma pri hrani nosit jejich tricko a cepici, je to proste neco za neco, me to ale ani nevadi, klidne si ty hadry na sebe vezmu, hlavne kdyz jsou z toho penize.
- kango
Re: Re: MOTEK
já counterstrike nehraju, bohužel, ale najdeš mě na tower gaming NL25 nebo NL50, to si přijď zahrát
- motek
Re: Re: Re: Re: Re: neviem
jinak za tu almu sorry, to já jsem nemyslel zle, taky bych s tou kartou all in samozřejmě srovnal. jen to prostě nemá s badbeatem nic společného
- motek
Re: toto je fakt husta diskuze :)
kango,máš u mně bod, taky miluju diskuze o tom, jak to ty herny ovlivňují
- motek
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 5 hostí.