prehry z AA na herni Pa***Poker

Príspevky zo starej diskusie

pavjan

Odoslaťod Dedko 30 Apr 2007 18:11

divej, ja to vsecko vim co pises a mas nejspis pravdu, ale proste stejne si budu furt stat za tim, ze ty karty co rozdava tamni dealer su brutalni ojeby, na ty ruky co jsem tam prohral a jakym stylem je asi taka pravdepodobnost kdybych si to spocital matematicky, ze me spis z nebe na hlavu spadne trakar...no ostatne tuto diskuzi nekdo zalozil a bavil se zde o zajimavych prohrach na partypokeru, ja s tim clovekem plne souhlasim a chtel jsem jen doplnit me zazitky...
Dedko

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

DEDKO

Odoslaťod pavjan 30 Apr 2007 18:38

tiez som to uz niekde pisal. raz som na live turnamente prehral ruku 99. najhorsie na tom bolo to, ze na flop prislo 99K, siel som all in dostal som call, turn bol K a river K. super mal K3.

predvcerom som prehral all in na live turnamente set sedmiciek po flope, siel som all in a prehral som ho lebo chalan mal 3 percenta na set kralov a aj tak mu dosiel set kralov. proste po takychto hrach ja nemam absolutne ziadne podozrenie voci serverom. lebo tieto hry boli predo mnou miesane dealerom a takisto to boli statisticke anomalie... nadaval som, rozkopaval stolicky chrlil plamene a siru, chlastal... ale to sa proste stava. a cim viac hras tym sa to stava castejsie. bad beat je presne o tom: mas vyhratu hru a preto ju nikdy nezahodis a presne preto sa ti stane, ze ju niekedy s nestastim prehras...
pavjan

Založený: Jan 2007

Pavjan

Odoslaťod Dedko 30 Apr 2007 18:45

jasne toto beru, taky se me to parkrat stalo, ale tyto anomalie se vyskutuji jen zridka, a na partypokeru se vyskytuji opravdu casto a myslim si, ze nemam tento nazor jen sam ja...jinak muj nejhorsi bad beat byl s 7d5d na flop 4d6s8d ja bet typek reraise ja all in on call s A8 a turn 6c river 6h a ja out...toto je klasicky bad beat a mel sanci na vyhru uplne nulovou...ale to co se me stavalo na partypokeru bylo uz moc, neverim, ze tolikrat po sobe mam bad beat blbost...
Dedko

Re: Re: Re: trochu od temy...

Odoslaťod wizdo 30 Apr 2007 18:53

dik...ale tak zahrate ako ktore...niektore dobre niektore prisiel aj flop...vsio super..ale river je smrt...takze co uz...aku seriu si mla ty?
wizdo

Poďakoval/li: 18 krát/28 krát

Re: wizdo

Odoslaťod Dedko 30 Apr 2007 19:02

no ja jsem si pak nadaval, ze jsem asi 2 hry s AA zahral spatne...jel jsem 10x BB raise a srovnal me dvakrat typek poprve s Q5 pak s Q6 a v oboch rpipadech me vyjel s QQQ na turn nebo river to dostal, ale to uz jsem byl all...jinak to vzdy inidioval nejaky hrac, ze sel vysoky rais, ja mu dal jeste vyssi a on me all ja jen srovnal a ukazal me KK 66 77 a podobne sracky a v kazde hre dosel jemu tripl a me uka...jo a jednou jsem to projel na barvu, taky zas nekdo hral lotto a opet river...no podle me chodi na partypokeru velmi cudne karty...BASTA FIDLI.
Dedko

AA vs 6-8 and Q-Q

Odoslaťod keso26 30 Apr 2007 20:29

tak som zase raz prehral hand s AA na CD pokri sng Dirty Dozen, zo styroch pri stole dvaja call BB, tak som ich nechcel vyplasit, ja lahucky rais 2xBB cca 600 chips, chalan s malo chips rais all-in cca 700 chips s 6-8 na ruke, chalan s Q-Q call, ja call (dobre ze som nespravil re-raise, s Q-Q by uricte dorovnal). Flop 8-Q-6, Turn nic dolezite, iba ak nadej na farbu pre mna, River Q. Nastastie som bol v tej chvili chip leader,tak to az tak nebolelo.Skoncil som druhy.
Obrázok používateľa
keso26

Poďakoval/li: 58 krát/90 krát

Re: AA vs 6-8 and Q-Q

Odoslaťod keso26 30 Apr 2007 20:31

chybicka se vloudila, na flope nebolo Q ale J..to ale neni az tak dolezite, chalan s Q-ckami cisty lucky river.
Obrázok používateľa
keso26

Re: Re: wizdo

Odoslaťod wizdo 30 Apr 2007 20:37

zboznujem...ak hram proti AA...a an flope mi dojdu 2 pary...dam raise...chlapik s AA all in...ja ovsemze dorovnam...a na turn a river mu dojde dalsi par...ako s tym nech sa idu zakopat...

inka s rozdavanim kariet mam svoje skusenosti...ako na expekte..v jednom turnaji..mi dosiel 3 krat za sebou poker a potom flush...najvacsia finta ale bola..ze o 5 hier am jeden tipek vyhodil...ked mu vzdy an river doslo to iste J...mal dva krat za sebou JJ...presne to iste..aj an river doslo zase take iste J...ako vcleku som enhapal...
wizdo

Re: Re: Re: wizdo

Odoslaťod keso26 30 Apr 2007 20:45

ja neviem, ja tymto spekulaciam prilis neverim, podla mna nahoda, aj ked dost velka, tie herne predsa musia mat nejaky software-ovy audit, nemohli by si to asi dovolit robit nejake tahy..hm
Obrázok používateľa
keso26

Re: Re: Re: Re: wizdo

Odoslaťod wizdo 30 Apr 2007 20:54

vsetky herne sa chvastaju ze amju softver kymsi kontrolovany...ale tak ot je tak podla mna len par krat za rok....kedy to nehaju bezat normalne...a potom sa opat nabaluju...sak si to zober...aj generatory davaju karty podla niecoho...maju to nejak naprogramovane...

sak to ams ako ruletne systemy...aj tie to maju naprogramovane..a existuju daoc ako kalkulatory ktore to vedia cca rozoznat...skusal som...a vazne to vcelku ide...
wizdo

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 8 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!