prehry z AA na herni Pa***Poker
hm
ja som chvilku ruletu "profesionalne" hral a v tom case som sa o to dost zaujimal, bolo niekedy az neskutocne zaujimave pozorovat ruletu, ako sa sprava pocas xy-spinov.A tie kalkulatory rulety su upna hovadina.V kazdom pripade volakedy davno som mal Didaktik M :-D ..sem-tam som opisal nejaky program z casaku.Spominam si,ze pre nahodne cislo stacilo napisat iba prikaz random a "pocitac" :) vygeneroval nahodne cislo medzi 0 a 1000.Nebolo na to treba nic naprogramovat,hm.Nechem sa ale hadat,mozes mat aj Ty pravdu,na 100% sa to ale asi nikdy nedozvieme.
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Re: hm
aj ja som hraval ruletu..ale nie profesionalne...a ani nie an takej urovni..len sme s kamosmi blbli a nejak to skusali...ako mne to slo..a im zrovna ee..a opacne..takze tak...a poznam random...ale neviem ci presne na tom su robene generatory cisel na online ruelte...
- wizdo
- Poďakoval/li: 18 krát/28 krát
Re: Re: hm
tiez neviem, ako je to programovane, len som chcel povedat, ze velke stavkovky si asi nedovolia podvadzat, aj ked clovek nikdy nevie, ze ?..ale ako som napisal, uplnu pravdu ako to vsetko funguje sa obycajny smrtelnik asi len tazko dozvie.Na druhu stranu ma vzdy zaujimalo, ci napriklad ked mam na ruke povedzme 9-A a niekto predomou ide pre flop all-in s K-K, kedy nasledne logicky skladas a na flop pride A-A-9, ci by to idte prislo,aj keby som dorovnal..toto je otazka, na ktoru by som chcel vediet odpoved.
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Re: Re: Re: hm
tak to zaujima aj mna...casto zlozim plevy...aj ked by som mohol teoreticky dorovnat...ale niekto anvysi>:o a tym apdom zlozim..a zrazu mi pride uz an flope trojica abo full house..atd..sak kazdy pozname..abo mam K2 a pride mi vsetko do postupky...
ale tak ci podvadzaju..ska si vsimni ze terza bola nejaka afera okolo formuly(stavkovej kancelarie)...takze tak..tak preco nie pri pokri...
casom sa urcite dac prevali(sak kazdy sa chce nabalit)...ale to este potrva...
inak k tej rulete...raz som hral a cosi sa pokazilo...jednu hru zle vyhlasilo.. tka prisiel technik..a kedze tam bol novy obsluhujuci(bola to elektronicka ruleta)...tak mu vysvetloval akurat na mojich prikladoch ze preco mi nepada...:-( ako nastvalo ale clovek sa apson poucil...padat zacalo casom...ale tak bolo to zaujimave kukat nanho ked hovori o tom ze ked zahram tak..tak nieco padne...atd...sak ak si pocul ze je najlepsie sedet vedla najmajetnejsieho pri stole...a hrat opak jeho...
ale tak ci podvadzaju..ska si vsimni ze terza bola nejaka afera okolo formuly(stavkovej kancelarie)...takze tak..tak preco nie pri pokri...
casom sa urcite dac prevali(sak kazdy sa chce nabalit)...ale to este potrva...
inak k tej rulete...raz som hral a cosi sa pokazilo...jednu hru zle vyhlasilo.. tka prisiel technik..a kedze tam bol novy obsluhujuci(bola to elektronicka ruleta)...tak mu vysvetloval akurat na mojich prikladoch ze preco mi nepada...:-( ako nastvalo ale clovek sa apson poucil...padat zacalo casom...ale tak bolo to zaujimave kukat nanho ked hovori o tom ze ked zahram tak..tak nieco padne...atd...sak ak si pocul ze je najlepsie sedet vedla najmajetnejsieho pri stole...a hrat opak jeho...
- wizdo
Re: Re: Re: Re: hm
sakra zase mi to zozralo cely text
- wizdo
Re: Re: Re: Re: Re: hm
mam otazku an tuna pritomnych..preoc to obcas napise ze niekto je spamer?
- wizdo
Re: Re: Re: Re: Re: Re: hm
sorry, to je chyba v programe, uz je to opravene, uz to nebude vypisovat...
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
party
ja si zase na party pamatam jedne turnaj... vtedy som uplne odpadaval. v jednom kuse mi chodili kombinacie A sniecim alebo K s niecim. ked aj som mal nizke karty tak prisla postupka alebo set. ked som si potom studoval hand history tak vysvitlo, ze do prveho breaku som sa ucastnilv vsetkych hier okrem siestich. a z toho obrovskeho kvanta hier co som za prvu hodinu odohral bolo len sedem takych, ktore som splitol alebo prehral.
priznam sa, ze vtedy mi to divne pripadalo. po breaku som bol chip leader s tak gigantickym naskokom, ze to vyzeralo ako keby som tam robil nejakeho admina co si chce privyrobit. plus do toho pocuvat komentare spoluhracov, ktory pri mne padali jak hrusky, pretoze kazdy all co som dal bol vyhraty, bola celkom zabava
priznam sa, ze vtedy mi to divne pripadalo. po breaku som bol chip leader s tak gigantickym naskokom, ze to vyzeralo ako keby som tam robil nejakeho admina co si chce privyrobit. plus do toho pocuvat komentare spoluhracov, ktory pri mne padali jak hrusky, pretoze kazdy all co som dal bol vyhraty, bola celkom zabava
- pavjan
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Pavjan
Ja taky nevim proc by to delali, vzasade jim to muze byt jedno, kdo vyhraje, maji nejake procento z potu...na druhou stranu, jsem se napocital pravdepodobnosti az az a cely hazard je zalozen na pravdepodobnosti vyhry/prohry...a z toho me pak plynulo, ze bych byl snad nejvetsi smolar na svete, kdyz vecne tak prapodivne prohraju a vzdy obrovske hry...no jedine vysvetleni co me napadne je, ze asi na me jeste ceka VELKA LASKA ;-)
- Dedko
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 4 hostí.