prehry z AA na herni Pa***Poker
bad beat
pred chvilou som bol nechutne vyrazeny hned na prvom hande sng, ze oddychnem si trosku pred hokejom..hm, dlho to netrvalo :)
Ja na BB, prvy dvaja call, chalan s Ah-As raise 2xBB, dalsi call, SB fold, ja so 7s-5s call, prvy dvaja call. Flop : Qs-5s-7d. Ja low bet, prvy dvaja fold, chalan s ackami raise 4xBB, dalsi fold, ja re-raise 6xBB, chalan All-in, ja po zvazeni call (mal som v tej chvili dva pary a 4 spade cards). Show-down ma potesil a este viac Turn kde prislo 3s, v tej chvili som mal flush zakonceny Q a dobry pocit, ze vyradim A-A. Na river ale prislo 6s a porazil ma so svojim flush zakoncenym A.
Toto je cisty bad beat.Chalan to s tymi ackami na ruke zahral strasne zle, ale zaroven mal obrovske stastie.
Ok, idem vybrat pifko z chladnicky..SLOVENSKOOOO...drzte vsetci palce ! :)
Ja na BB, prvy dvaja call, chalan s Ah-As raise 2xBB, dalsi call, SB fold, ja so 7s-5s call, prvy dvaja call. Flop : Qs-5s-7d. Ja low bet, prvy dvaja fold, chalan s ackami raise 4xBB, dalsi fold, ja re-raise 6xBB, chalan All-in, ja po zvazeni call (mal som v tej chvili dva pary a 4 spade cards). Show-down ma potesil a este viac Turn kde prislo 3s, v tej chvili som mal flush zakonceny Q a dobry pocit, ze vyradim A-A. Na river ale prislo 6s a porazil ma so svojim flush zakoncenym A.
Toto je cisty bad beat.Chalan to s tymi ackami na ruke zahral strasne zle, ale zaroven mal obrovske stastie.
Ok, idem vybrat pifko z chladnicky..SLOVENSKOOOO...drzte vsetci palce ! :)
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Re: bad beat
pocuj nejka mi to ensedi...5s na ruke a 5s mna flope??...
- wizdo
- Poďakoval/li: 18 krát/28 krát
Re: Re: bad beat
to je jednoduche, tu co som mal na ruke som si vatiahol z rukava :-P Teraz vazne, hral som este iny stol a domotal som dve handy dokopy, v tej co som popisal som mal na ruke 7h-5h..ale tiez je to bed beat :) ..ten flushovy som mal neskor proti A-A, ked som mal tiez na ruke 7-5 tentokrat piky a na stole bolo 3s-7h-6s-2s-Ts..alebo nieco take.
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
pajoncek
vacsia hlupost ako ist all in s dvoma esami ked su 2 karty rovnakej farby na stole.
omg wtf? ale celkom som sa dobre zasmial :-D
vravi ti nieco vyraz FOLD EQUITY? AA vs flush draw na flope ma okolo 63% +- + ked pushnes all in na jeho raise-reraise tak tam mas este celkom slusnu fold equity pri dvoch paroch napr.
omg wtf? ale celkom som sa dobre zasmial :-D
vravi ti nieco vyraz FOLD EQUITY? AA vs flush draw na flope ma okolo 63% +- + ked pushnes all in na jeho raise-reraise tak tam mas este celkom slusnu fold equity pri dvoch paroch napr.
- cstrike22
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 6 hostí.