od yegon 18 Jan 2010 18:57
este raz pisem ze neobhajujem online hranie, ak je rigged tak budem rovnako nastvany ako ktokolvek iny. Sam som si pre zaujimavost robil prieskum vo svojej db a zatial som na ziadnu nezrovnalost nenarazil. Ludia ktori postuju veci ze online je rigged sa vacsinou opieraju o veci ktore si vsimli tak povediac volnym okom co je uplne nevierohodne lebo ludsky mozog pracuje sposobom ktory intuitivnenie nieje schopny postrehnut nezrovnalosti v rozdavani kariet kvoli vysokej variance v pokri a nutnosti pracovat s velkymi vzorkami ruk
odmietam sa nechat presvedcit len argumentami o ciarkach na papieriku a o tom ze kto hra live to musi vidiet hned
podme krok za krokom prosim, daj link kde si mozeme stiahnut tvoje kompletne HH ktore nam ukazu to co si popisal
mas s tym nejaky problem?
ja velmi rad poskytnem svoje, povedzme vzorku 100k alebo 200k ruk a mozes ich skumat a upozornit ma na to ak tam najdes nejaku nezrovnalost, staci povedat - chces HH z turnajov, SNG alebo cash? Predpokladam ze v mojich HH nic zvlastne neajdes, pri hre som si ziadne extremnosti nevsimol - prave preto chcem tvoju databazu lebo tvrdis ze ta je extremov priam plna.