w4444x napísal:anonymi loosri
a to je co ? Akoze anonymne loose agrasive hrajuci hraci ci co ;D ? loser ako prehravajuci hrac sa pise s jednym o
nauc sa troska po anglicky... loser znamena ten co prehral
looser ( z velmi dlhym uuuu

w4444x napísal:anonymi loosri
a to je co ? Akoze anonymne loose agrasive hrajuci hraci ci co ;D ? loser ako prehravajuci hrac sa pise s jednym o
martinique39 napísal:w4444x napísal:anonymi loosri
nauc sa troska po anglicky... loser znamena ten co prehral
looser ( z velmi dlhym uuuuje ten co napada niekoho ze nevie programovat bez toho aby o nom nieco vedel a pritom si sam vie len zapnut pc
alanmanowar napísal:Ja k tomu len tolko, ze hrat v takej rigged online herni musi by celkom dobry biznis. Tusim si spravim account na B**n, a sup vsetky nizke pary allin preflop. Ved ti hlupaci my to obcas s tymi overpairmi callnu nie?:) a ked som taky favorit proti vyssim parom, tak proti dvom overkartam este vacsi. Preco sa mi vlastne takto trapime a hrame ako fishky?
martinique39 napísal:nauc sa troska po anglicky... loser znamena ten co prehral
looser ( z velmi dlhym uuuuje ten co napada niekoho ze nevie programovat bez toho aby o nom nieco vedel a pritom si sam vie len zapnut pc
palo1973 napísal:-inak skandal s absolute bet odhalili obycajni hraci,ako sme my,a dokazali vyhrat spor,tak preco by to nemalo ist s hernou B**n?
Naspäť na Novinky a zaujímavosti
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 16 hostí.