marcoo12snv napísal:Dear Lubomira,
There are many examples where you have colluded with Kubiceeq during tournament play. It is entirely irrelevant whether you have played many other tournaments without this player. You have damaged the integrity of the site. Your collusion is grossly unfair on the numerous other players you have been playing against.
There are many examples of play like this and following statistical analysis of your gameplay it is clear collusion. Please do not insult us by attempting to justify why you have played many, many hands like this.
The decision to ban your account is final.
Kind regards,
Max
Security Team P*R.com
Vzhľadom k tónu, v akom je mail písaný, je jasné, že šanca na úspech (čo i len čiastočný) je nulová. Predpokladám, že sa s Tebou nebudú ani veľmi baviť. Pre nich je to uzavretá vec bez ohľadu na to, či si v tom nevinne alebo nie.
Fakt je, že nikto z nás nečíta pri zakladaní účtu v herni ich podmienky, kde je presne definované, čo je povolené a čo nie. Ruku na srdce, koľkí z nás dodržujú aj upozornenie "Chat only in english!" pokiaľ sedíme so "známym" pri jednom stole!? Aj keď logika by bola na našej strane, ale neviem si predstaviť, že by som s nejakým SK/CZ hráčom debatoval na chate o počasí v angličtine
Podobným spôsobom dostal ban na chat známy na U***et. Vraj sa debatoval s iným Slovákom pri jednom stole. A aj keď sa ich rozhovor vôbec netýkal samotnej hry (čo si U***et mohol overiť, keďže majú aj CZ/SK support), pravidlá sú pravidlá.
Zaujímavú situáciu som zažil na SNG na PS. Dvaja Francúzi evidentne spolupracovali, aj keď neboli z toho istého mesta, v chate debatovali po francúzsky, takže im nikto nerozumel. Keď nás bolo už len 6, dvaja hráči (USA a CAN) to nevydržali a dohodli sa, že im to spolu ukážu. Can navrhoval, aby sme ich všetci nahlásili na support, ale USA ho presvedčil, že to nie je dobré riešenie, lebo vraj do vyšetrenia celého turnaja, budú mať všetci účastníci pozastavený prístup na svoj účet. Neviete, čo to tak je? S týmto názorom som sa stretol už viackrát...
P.S.: Nakoniec to dopadlo tak, že USA s CAN ani nemuseli hrať spolu, lebo posledný hráč (myslím, že bol z Brazílie), nakoniec poslal obidvoch Francúzov domov, keď jeho flush porazila straight a set. Takže spravodlivosť aspoň v tomto prípade zvíťazila.