Ako dokazat nevinnost proti velkym herniam

Čo sa inde nehodí, no stále je to diskusia o pokri

Re: Ako dokazat nevinnost proti velkym herniam

Odoslaťod Mewrick 25 Mar 2010 00:34

Mlachi napísal:No mne dali ban na bwine...kamarat nejak mal problemy s vyberom,tak mi napisal,ze ci nezahrame HU a tam to so mnou prehra a ze mu to vyberiem cez moj ucet....tak sme aj spravili a na druhy den ban....nechapem preco :wall: ...nikoho sme neposkodili a herna z toho mala rake...ale to uz je jedno...len to chcem,ze vsetky peniaze,co som tam mal,aj tie vyhrate z toho HU,mi poslali normalne na ucet...strihli si akurat nejaky poplatok za to....takze mozno ti tie peniaze poslu

Toto by ma tiez celkom zaujimalo preco si dostal ban.Ved im moze byt jedno s kym v HU prehras svoje peniaze nie???
Mewrick

Založený: Jún 2009
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod dzejkej 25 Mar 2010 00:45

No to im jedno vobec byt nemusi. Ak kamarat nemohol vybrat, lebo napr. nedodrzal nejake podmienky, nemal v poriadku osobne udaje alebo sa nieco s nim presetrovalo a on sadne na HU stol a svoj roll zacne posielat inemu, tak je jasne, ze je to snaha odrbkat hernu a jej procesy. Je to taktiez aktivita pri hackovani uctov a herne su na to citlive. v takom pripade viem kludne ban pochopit, i ked je samozrejme dolezite ake problemy mal kamarat s vyberom.
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod Mewrick 25 Mar 2010 00:54

dzejkej napísal:No to im jedno vobec byt nemusi. Ak kamarat nemohol vybrat, lebo napr. nedodrzal nejake podmienky, nemal v poriadku osobne udaje alebo sa nieco s nim presetrovalo a on sadne na HU stol a svoj roll zacne posielat inemu, tak je jasne, ze je to snaha odrbkat hernu a jej procesy. Je to taktiez aktivita pri hackovani uctov a herne su na to citlive. v takom pripade viem kludne ban pochopit, i ked je samozrejme dolezite ake problemy mal kamarat s vyberom.

Asi mas pravdu,ale ked mas kamosa z ineho mesta a to HU nehrate nejak napadne tak herna podla mna nema dosah zistit, ze ta dana osoba je moj priatel.Skor ma prekvapuje, ze banuju ucty doslova s par $ v herni.
Mewrick

Založený: Jún 2009
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod dzejkej 25 Mar 2010 01:26

Mewrick napísal:Asi mas pravdu,ale ked mas kamosa z ineho mesta a to HU nehrate nejak napadne tak herna podla mna nema dosah zistit, ze ta dana osoba je moj priatel.Skor ma prekvapuje, ze banuju ucty doslova s par $ v herni.

Herna nemusi zistit, ze ste kamarati. Staci, ak sleduje nejakeho hraca a ten zrazu rychlo pride o svoj balance na ucte. Potom uvidia, ze hral proti jednemu hracovi, ktoremu jasne rozdal vsetko a je to. Ked to clovek robi okato, tak ma smolu. Je predsa samozrejme, ze ak si ludia nedaju pozor, tak sa to da veelmi jednoducho zistit.

Poslat si peniaze cez HU je obchadzanie procesov a nie je to ciste, takze podla mna je dovod na ban dost jasny a cudujem sa cudujucim sa ;). Ked nieco take robim, nech to aspon neodflaknem ..
Obrázok používateľa
dzejkej

Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod martinique39 25 Mar 2010 08:36

Mlachi napísal:No mne dali ban na bwine...kamarat nejak mal problemy s vyberom,tak mi napisal,ze ci nezahrame HU a tam to so mnou prehra a ze mu to vyberiem cez moj ucet....tak sme aj spravili a na druhy den ban....nechapem preco :wall: ...nikoho sme neposkodili a herna z toho mala rake...ale to uz je jedno...len to chcem,ze vsetky peniaze,co som tam mal,aj tie vyhrate z toho HU,mi poslali normalne na ucet...strihli si akurat nejaky poplatok za to....takze mozno ti tie peniaze poslu

to je to co hovorim. nemozu si nechat peniaze aj ked podvadzas. a to co ste spravili bol jasny podvod - z pohladu herne samozrejme.

a k tomu vyssie, herne maju soft na odhalovanie podvodov, urcite sa nemusia spoliehat na hlasenia hracov.
martinique39

Založený: Jan 2010
Poďakoval/li: 3 krát/0 krát

Odoslaťod roche01 25 Mar 2010 09:13

marcoo12snv napísal:

Dear Lubomira,

There are many examples where you have colluded with Kubiceeq during tournament play. It is entirely irrelevant whether you have played many other tournaments without this player. You have damaged the integrity of the site. Your collusion is grossly unfair on the numerous other players you have been playing against.

There are many examples of play like this and following statistical analysis of your gameplay it is clear collusion. Please do not insult us by attempting to justify why you have played many, many hands like this.
The decision to ban your account is final.
Kind regards,
Max
Security Team P*R.com

Vzhľadom k tónu, v akom je mail písaný, je jasné, že šanca na úspech (čo i len čiastočný) je nulová. Predpokladám, že sa s Tebou nebudú ani veľmi baviť. Pre nich je to uzavretá vec bez ohľadu na to, či si v tom nevinne alebo nie.
Fakt je, že nikto z nás nečíta pri zakladaní účtu v herni ich podmienky, kde je presne definované, čo je povolené a čo nie. Ruku na srdce, koľkí z nás dodržujú aj upozornenie "Chat only in english!" pokiaľ sedíme so "známym" pri jednom stole!? Aj keď logika by bola na našej strane, ale neviem si predstaviť, že by som s nejakým SK/CZ hráčom debatoval na chate o počasí v angličtine :crazy:
Podobným spôsobom dostal ban na chat známy na U***et. Vraj sa debatoval s iným Slovákom pri jednom stole. A aj keď sa ich rozhovor vôbec netýkal samotnej hry (čo si U***et mohol overiť, keďže majú aj CZ/SK support), pravidlá sú pravidlá.
Zaujímavú situáciu som zažil na SNG na PS. Dvaja Francúzi evidentne spolupracovali, aj keď neboli z toho istého mesta, v chate debatovali po francúzsky, takže im nikto nerozumel. Keď nás bolo už len 6, dvaja hráči (USA a CAN) to nevydržali a dohodli sa, že im to spolu ukážu. Can navrhoval, aby sme ich všetci nahlásili na support, ale USA ho presvedčil, že to nie je dobré riešenie, lebo vraj do vyšetrenia celého turnaja, budú mať všetci účastníci pozastavený prístup na svoj účet. Neviete, čo to tak je? S týmto názorom som sa stretol už viackrát...

P.S.: Nakoniec to dopadlo tak, že USA s CAN ani nemuseli hrať spolu, lebo posledný hráč (myslím, že bol z Brazílie), nakoniec poslal obidvoch Francúzov domov, keď jeho flush porazila straight a set. Takže spravodlivosť aspoň v tomto prípade zvíťazila.
Obrázok používateľa
roche01

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 7 krát/4 krát

Odoslaťod TuKE 25 Mar 2010 09:36

roche01 napísal:koľkí z nás dodržujú aj upozornenie "Chat only in english!" pokiaľ sedíme so "známym" pri jednom stole!? Aj keď logika by bola na našej strane, ale neviem si predstaviť, že by som s nejakým SK/CZ hráčom debatoval na chate o počasí v angličtine :crazy:

V tom prípade máš asi slabú predstavivosť.
Ja si zase neviem predstaviť, že by herne kontrolovali po hráčoch chat v ich jazykoch, aby zisťovali, či sa nebavili o hre.
Minule som sa bavil na U***et s jedným hráčom o hre, ktorú sme spolu hrali a on ju videl aj v mojom blogu a ani jedného z nás nenapadlo sa baviť v rodnej reči. Prečo? Pretože pravidlá.

Taktiež minule mi jeden týpek predviedol úroveň hodnú stoky, najprv napísal "Ahoj Bratislava", som mu slušne naznačil, že musíme hovoriť po anglicky a potom som si prečítal už iba "kkt".

roche01 napísal:Zaujímavú situáciu som zažil na SNG na PS. Dvaja Francúzi evidentne spolupracovali, aj keď neboli z toho istého mesta, v chate debatovali po francúzsky, takže im nikto nerozumel.

To už musia byť akí hlupáci, aby sa dohadovali o hre cez chat?
Na Stars stačí cez menu zavolať moderátora, ten do chatu hodí varovanie a keď ho nepočúvnu, tak im zablokuje chat. Ez.
Obrázok používateľa
TuKE

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 13 krát/58 krát

Odoslaťod wizdo 25 Mar 2010 10:23

roche01 napísal:Ruku na srdce, koľkí z nás dodržujú aj upozornenie "Chat only in english!" pokiaľ sedíme so "známym" pri jednom stole!?

Ja už hej lebo už mám 2 napomenutia. Presne ako písal TuKE hneď ako som napísal viac ako jednu vetu po Slovensky nás nahlásili, aj keď sme si napísali asi tak 4 vety po slovensky a potom pokračovali v angličtine. P.S. tiež sa mi páči keď si japonci, čínania atď píšu s ich "kanji" a inými znakmi v chate. To už fakt neni šanca rozumieť.

Inak, k tomu pozdravu, ja napíšem čauko a nick a potom už len po AJ, po slovensky to píšem len preto lebo si to viac ľudí všimne.Potom už píšem len anglicky.

S tým blokovaním účtov, je to myslím pravda, VLADE mal takúto skúsenosť ak sa dobre pamätám, že pri jeho stole bola colusion nahlásená a teda hráči čo hrali ten turnaj mali zmrazené účty na asi deň či dva.
wizdo

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 18 krát/28 krát

Odoslaťod Mlachi 25 Mar 2010 23:40

Inak mam otazku trochu opacnu....co robit,ked vidim,ze dvaja hraci evidentne spolupracuju?...Dnes som hral na FT turnaj a na bubble som si vsimol,ze trikrat total short pushoval do BB a ten mu to vzdy zlozil a to mal vzdy dorovnat smiesne sumy oproti potu....pak tam este boli podozrive situacie tychto dvoch....pozriem odkial obaja su a samozrejme rovnaka krajina....co sa da robit v takom pripade?...bolo to na Full tillte
Obrázok používateľa
Mlachi

Poďakoval/li: 29 krát/8 krát

Odoslaťod palo1973 25 Mar 2010 23:49

Mlachi napísal:Inak mam otazku trochu opacnu....co robit,ked vidim,ze dvaja hraci evidentne spolupracuju?...Dnes som hral na FT turnaj a na bubble som si vsimol,ze trikrat total short pushoval do BB a ten mu to vzdy zlozil a to mal vzdy dorovnat smiesne sumy oproti potu....pak tam este boli podozrive situacie tychto dvoch....pozriem odkial obaja su a samozrejme rovnaka krajina....co sa da robit v takom pripade?...bolo to na Full tillte

-okamzite to nahlas supportu,nicky oboch,cislo turnaja,pravdepodobne dostanes BI naspat,uz sa to stalo aj mne a aj na FTP tusim barinovi
Obrázok používateľa
palo1973

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Ostatné

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 3 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!