dzejkej napísal:yegon napísal:no problem, staci navrhnut termin
co tak 2 mesiace pred koncom challenge? ak sa nemylim tak to je 4.6.2010
Co sa mna tyka, tak moze byt .
hlasim sa aj ja
dzejkej napísal:yegon napísal:no problem, staci navrhnut termin
co tak 2 mesiace pred koncom challenge? ak sa nemylim tak to je 4.6.2010
Co sa mna tyka, tak moze byt .
yegon napísal:tak to som si oddychol lebo som mal pocit ze som uplny trapko ked beham tak pomaly
Contessa Sissa napísal:yegon napísal:tak to som si oddychol lebo som mal pocit ze som uplny trapko ked beham tak pomaly
ak chces spalovat tuky a nie len cukor, tak je lepsi dlhy beh a pomalsi. Najlepsie meritko, ci clovek bezi spravne je, ci sa pocas behu dokaze rozpravat bez vacsieho zadychania
Contessa Sissa napísal:...
trikoza napísal:Contessa Sissa napísal:...
sisa co tu oxidujes, toto je panske forum!!
Contessa Sissa napísal:yegon napísal:tak to som si oddychol lebo som mal pocit ze som uplny trapko ked beham tak pomaly
ak chces spalovat tuky a nie len cukor, tak je lepsi dlhy beh a pomalsi. Najlepsie meritko, ci clovek bezi spravne je, ci sa pocas behu dokaze rozpravat bez vacsieho zadychania
w4444x napísal:[x] hijacking fat fkers thread
dzejkej napísal:Yegon - stale behas kazdy den? Kedy bude report aj s grafikom?
w4444x napísal:Mrs.mayday ma asi nepozna ale ja teba z rozpravania ano a dnes mi napadlo ze na najblizsom slovenskom festivale je zensky turnaj na ktory hladam "kona" a napadla si ma ty lebo dnes pri billiarde bola tema ze mas mighty skills . Tak keby si mala zaujem nech mi mayday napise na icq a nejak sa dohodneme na deale.
trikoza napísal:sisa co tu oxidujes, toto je panske forum!!
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.