dzejkej napísal:IMO treba ist pekne na cash game a clovek bude mat giganticke moznosti rastu a aj vacsi edge .
Vsetko je relativne. Nikde nie je napisane ze by som bol dobry cashovy hrac. Ano mozno som uz mohol byt Durrr, ale budme realisti, kolki skusali, kolki to niekam dotiahli? Je mozne ze som premhral x rokov hranim SNGs, ale to uz nikto nikdy nezisti, a ja nemam v umysle to nejak riesit. Mozno na ten cash niekedy prejdem, ale teraz mi to k zivotu nejak nechyba.
dzejkej napísal:Ono je fajn, ze byt BE na vyssich BI je lukrativne, ale mi to pride strasne deprimujuce pre niekoho, kto na sebe maka, chce rast, atd. Ja by som nezniesol predstavu, ze som BE na nejakom stakes a "zijem" z rakebacku, aj ked to moze znamenat v pohode tisicky a tisicky dolarov mesacne.
To je vsetko otazka mindsetu. Co je na tom deprimujuce? Ty nemozes za to ze je tam taka konkurencia a 9% rake, ktory je objektivne nebeatovatelny. Keby bol 3%, bol by si hravo winning player, tak preco nebrat RB ako normalnu cast profitu? RB su uplne normalne zarobene prachy, vyhrane tym ze nebyt raku pekne beatujes dane stakes.