stealovat sa snazim, ked to ma zmysel ... bohuzial posledne 2 tyzdne mi chodia take ruky, ze to mozne nie je - na LP vkuse dostavam uplny trash.
KING OF SWINGVcera som opat odohral temnu epic eventhunt session

Mal som odohratych cca 1400 ruk, bol som v pluse iba 1.5 BI a pomaly som zacinal zatvarat stoly, ked to prislo. Behom 3 hier som narazil s JJ do slowplaynutych AA, AJ nevydrzalo proti A9 a ani AA proti QT. Tak som si povedal, ze skusim este chvilku hrat, nech sa to otoci a to bolo najvacsia chyba aku som mohol spravit. Nasledujucich 500 ruk bolo absolutne peklo, nevedel som vyhrat jednu jedinu ruku. Na ruke cislo 2k som tiekol 5 BI a rozmyslal som, ze pojdem radsej spat ... ale kedze sa poznam a viem, ze by som aj tak nezaspal, tak som si dal len kratku pauzu, vyvetral hlavu, doniesol nove zasoby pitia a pustil sa do toho.

Po dalsich 1k rukach som bol uz iba -1 BI, ked som opat prehral s AA proti 55 za 200bb a bol som opat pekne v minuse. Tato hra ma dako nakopla, pridal som na agresivite a opicky zacali konecne platit, behom necelych 500 ruk som to nahral naspat a v minuse necely BI som session po 6 hodinach rychlo ukoncil

Na co som celkom hrdy je to, ze za celu session ma chytil tilt iba 1x pri tych prehratych esach za 200bb, aj to asi iba na minutu

Cely cas sa mi darilo hrat sustredene, a po kazdom badbeate som si len povedal, ze je to len variancia a bral som to ako pripravu na omnoho vacsie swingy

V dnesnej session som lietal tiez jak spinava handra, odohral som 'iba' 1500 ruk.Session som zakoncil s +3 BI a dokonca som hitol moj 2. RF v zivote

Tak snad je to predzvest toho, ze heater prichadza
BTW graf sem ani radsej nebudem davat, lebo ked vidim ten rollercoaster, tak mi je na tycku