´Osobnosti PokerPortal.sk´ - rozhovor so ´7castlom´ (2.časť)
Re: ´Osobnosti PokerPortal.sk´ - rozhovor so ´7castlom´ (2.časť)
vcera paris hilton vyhrala 30m $ pot proti bill gatesovi s AA vs KK ... Phil Ivey zomrel .. nech zije novy kral resp kralovna pokru Paris ...
wsop no koment.. hadam ztoho vyrasties
wsop no koment.. hadam ztoho vyrasties
-
MiskoKvo - Príspevky: 350
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 12 krát/9 krát
7castle napísal:Pre uplne pochopenie asi potrebujete vidiet toto (specialne pasaz od 2:14):
http://www.youtube.com/watch?v=noRkXkH7e-4
No po TuKEho cenzure skor http://www.youtube.com/watch?v=5TfScexrqwo
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
dotycny sa zjavne snazil ale nepodarilo sa mu vypipat uplne vsetko
-
mr_kaktus - Príspevky: 1168
- Založený: Aug 2008
- Poďakoval/li: 67 krát/61 krát
inak podmaz je perfektný, u mňa je ale č.1 toto:
http://www.youtube.com/watch?v=0YsEpZKa ... re=related
- Ivo
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 18 krát/11 krát
tu riesite ci je niekto pro alebo nieje pro........podla mna je tu kazdy pro.......pod tymto pojmom pro treba chapat cinnost ktora danu osobu zivy......ci uz je to poker a tym padom je pokerpro alebo maka na stavbe a je stavbarpro .......pro=profesia=zamestnanie!!!
Tiez tu niekto rozoberal ze hranim 30$ SnG sa neda zarobit aby bol clovek pokerpro.......staci aby vyhral 4 denne co je asi 12O$ co je mesacne 3600$ co je cca 2500e..,...ja makam cely mesiac za 800e......dopracovat sa do stadia ked zarobym pokrom 2500e mesacne tak myslim ze nieje co riesit.....tot moj skromny nazor
Tiez tu niekto rozoberal ze hranim 30$ SnG sa neda zarobit aby bol clovek pokerpro.......staci aby vyhral 4 denne co je asi 12O$ co je mesacne 3600$ co je cca 2500e..,...ja makam cely mesiac za 800e......dopracovat sa do stadia ked zarobym pokrom 2500e mesacne tak myslim ze nieje co riesit.....tot moj skromny nazor
- hessik
- Založený: Aug 2007
- Poďakoval/li: 3 krát/0 krát
Ivo napísal:inak podmaz je perfektný, u mňa je ale č.1 toto:
http://www.youtube.com/watch?v=nhC6UMAydao tento je lepsi a aby to nebolo uplne off topic prva sloha paradne vystihuje wsop-ho
-
eMPe3k - Príspevky: 55
- Založený: Dec 2009
- Poďakoval/li: 6 krát/5 krát
ahojte. Rastik, dal by som ti zelenu karmu, ale neviem ako sa to robi . Presne, par pytomcov sa tu ohana nejakymi karmami, mam silne pochybnosti , ci aspon cast z rozdavacov tych cervenych sa aspon na chvilu snazilo porozumiet 2. strane!
ale k teme. Vlado fandim Ti a mam Ta za dobreho hraca uz hadam viac ako 3 roky < raz som uz na tomto portali na nieciju otazku o tom kto by mohol byt SK pokerhviezdou, som uviedol Tvoje meno>, ale popravde musis zacat makat na vysledkoch a vediet predat svoje pokrove umenie, lebo len ty sa presadia medzi pokrovou komunitou co maju vysledky! Zbytocne tu beriete niektori do papulky daga, vie to hrat velmi slusne, ma vysledky a nikto, opakujem nikto nevie tak dobre predat svoje meno ako on!!! A kedze jednoznacne su meradlom pokru peniaze a slava je na SK sceneJednotka!
V clanku uvadzas, ze na live scene je strasne vela slabych hracov!? Preco to teda nevyuzijes??!!< naopak ani sa nepamatam, kedy si nieco live trafil> Neber to teraz v ziadnom pripade zle, ale ja si naozaj myslim < hrali sme spolu, a ver mi viem posudit moznosti hraca> ze je najvyssi Tvoj cas zacat hrat nieco solidne - EPT, WPT, EMOP, U***et, CZ-SK turnaje s vkladom nad 200E...
vseobecne, je pravdou ze hraci z online maju daleko lepsie prepocty v hre a ine navyky obycajne popisane v pokrovych knihach, ale akonahle sa dostanu do situacie ze pri hre 1-2E je 1.bet 30E reraise 120 a nasleduju 2x call su natolko vyvedeni z konceptu, ze so svojim QQ nevedia co robit...atd <totizto to v ziadnej knihe nepisu, to mozes objavit a najst spravne riesenie len odohranim stoviek hodin za pokrovym live stolom>, mozete mi verit, v live hre niet vacsej rybice ako regular z netu!!! Tym nechcem regulara z netu znevazovat, on je zase stukou v inom rybnicku Takze urcite je scestne porovnavat mikrolimity z netu s 200 live, lebo ak sa objavi hrac z toho mikrolimitu nahodopu niekde na live200 je najvacsi nestastnik a skoro stale necha tam korunky
ale k teme. Vlado fandim Ti a mam Ta za dobreho hraca uz hadam viac ako 3 roky < raz som uz na tomto portali na nieciju otazku o tom kto by mohol byt SK pokerhviezdou, som uviedol Tvoje meno>, ale popravde musis zacat makat na vysledkoch a vediet predat svoje pokrove umenie, lebo len ty sa presadia medzi pokrovou komunitou co maju vysledky! Zbytocne tu beriete niektori do papulky daga, vie to hrat velmi slusne, ma vysledky a nikto, opakujem nikto nevie tak dobre predat svoje meno ako on!!! A kedze jednoznacne su meradlom pokru peniaze a slava je na SK sceneJednotka!
V clanku uvadzas, ze na live scene je strasne vela slabych hracov!? Preco to teda nevyuzijes??!!< naopak ani sa nepamatam, kedy si nieco live trafil> Neber to teraz v ziadnom pripade zle, ale ja si naozaj myslim < hrali sme spolu, a ver mi viem posudit moznosti hraca> ze je najvyssi Tvoj cas zacat hrat nieco solidne - EPT, WPT, EMOP, U***et, CZ-SK turnaje s vkladom nad 200E...
vseobecne, je pravdou ze hraci z online maju daleko lepsie prepocty v hre a ine navyky obycajne popisane v pokrovych knihach, ale akonahle sa dostanu do situacie ze pri hre 1-2E je 1.bet 30E reraise 120 a nasleduju 2x call su natolko vyvedeni z konceptu, ze so svojim QQ nevedia co robit...atd <totizto to v ziadnej knihe nepisu, to mozes objavit a najst spravne riesenie len odohranim stoviek hodin za pokrovym live stolom>, mozete mi verit, v live hre niet vacsej rybice ako regular z netu!!! Tym nechcem regulara z netu znevazovat, on je zase stukou v inom rybnicku Takze urcite je scestne porovnavat mikrolimity z netu s 200 live, lebo ak sa objavi hrac z toho mikrolimitu nahodopu niekde na live200 je najvacsi nestastnik a skoro stale necha tam korunky
- Za tento príspevok od janobendik poďakovali :
- Drak
- janobendik
- Poďakoval/li: 2 krát/46 krát
hrat EPT, WPT, EMOP, U***et, CZ-SK turnaje ... 10 rokov .. odohrat tak 15 000ruk a cele to moze byt jeden run alebo pruser ... way to go ked si chces rano kupit chleba a natankovat..
+ platit hotely, cestu, vysoky rake ..
edit: neodcudzujem live hru .. boze chran .. radsej by som hraval live a uzival si atmosferu atd .. ale biznis je biznis
edit: neodcudzujem live hru .. boze chran .. radsej by som hraval live a uzival si atmosferu atd .. ale biznis je biznis
-
MiskoKvo - Príspevky: 350
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 12 krát/9 krát
-
TomMolivan - Príspevky: 1503
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 167 krát/245 krát
MiskoKvo napísal:hrat EPT, WPT, EMOP, U***et, CZ-SK turnaje ... 10 rokov .. odohrat tak 15 000ruk a cele to moze byt jeden run alebo pruser ... way to go ked si chces rano kupit chleba a natankovat..
nie je to moj nazor, len som s nim stotozneny,.... pytali sa Cadu, Hansena a najnovsie Isildura preco hraju live, ved je tam tolko neprijemnosti <ako Ty pises > a predstav si povedali ze hlavne koli peniazom, ze vraj v live hre sa tocia daleko vacsie prachy ako na nete!!! Mam verit im, alebo tebe!?? asi si vedla kamosko, biznis je biznis
mnohi sa tu vyjadrujete o tom aky je ten net pre vas suppper biznis , a ked rec dojde na vklad napr. do WPT BA ti isti z vas horekuju, ze na taky vklad nemaju bankrol, tak nap*cu na tom nete hrate, hrajte live, ved tam su taki "vraj slabi" hraci!!!
- janobendik
- Poďakoval/li: 2 krát/46 krát
Naspäť na Novinky a zaujímavosti
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 3 hostí.