Koniec online pokru a stávkovania v Slovenskej republike?

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

Re: Koniec online pokru a stávkovania v Slovenskej republike?

Odoslaťod rastik 19 Júl 2011 20:44

poker-guru napísal:tak spravne, tak potom nech ich netrapi a nezatazuju nas ostatnych, ze budu porusovat zakon a zaniknu !!! zapalime sviecku a zhasneme svetlo

ale praveze nas to trapi, lebo to co moze byt doma skonci v zahranici... to bol podotykam aj jeden z hlavnych "argumentov" p. bergera, aby peniaze zostavali na slovensku... takto nezostanu.
rastik

Založený: Apr 2008
Poďakoval/li: 5 krát/8 krát

Odoslaťod poker-guru 19 Júl 2011 20:50

rastik napísal:
poker-guru napísal:tak spravne, tak potom nech ich netrapi a nezatazuju nas ostatnych, ze budu porusovat zakon a zaniknu !!! zapalime sviecku a zhasneme svetlo

ale praveze nas to trapi, lebo to co moze byt doma skonci v zahranici... to bol podotykam aj jeden z hlavnych "argumentov" p. bergera, aby peniaze zostavali na slovensku... takto nezostanu.

a ako su tie peniaze na slovensku vyuzite? co ti ludia, ked tak vsemozne stale obhajuju poker ako sport pre to robia, aby to aj verejnost brala ako sport, aby presvedcili politikov, aby poker brali ako sport a nie hazard?

dag sa tiez vychvaluje ako on berie poker ako sport, ako velmi za neho bojuje a co spravil, aby zastavil tento zakon? aby siril osvetu o pokri?

nech teda deklaruju, ze toto forum existuje len ako marketingova propagacia poker herni (zo ziskov urcite dane neodvadzaju, povedal by som, ze funguju na cierno) a nehovoria, ze poker je sport a neseru si do huby, ked to uz tak povedat

tym, ze majitelia fora investuju peniaze na zahranicne dovolenky a uzivanie si asi moc penazi na slovensku nezostane

podla mna mali zakon spravit tak, aby hraci z SVK mohli hrat len na slovensku (pripadne sa dohodnut na spojeni SVK a CZE priestoru) registrovanych a licencovanych herniach, potom by peniaze boli na slovensku, lebo by herne platili dane !!! budete sa ohanat vyskou raku, ale to, ze vacsina live kasin a herni ma rake taky, ze sa to neda hrat, to nikoho netrapi
Naposledy upravil poker-guru dňa 19 Júl 2011 20:53, celkovo upravené 1 krát.
poker-guru

Založený: Júl 2011
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod poker-guru 19 Júl 2011 20:51

Chlpo1989 napísal:
poker-guru napísal:
Chlpo1989 napísal:A pp.sk ma nejaku povinnost robit nieco pre "poker" na Slovensku?

teraz si to zabil :D :D

co stale ospevuje, co je jeho poslanim? aky ma ciel? aku ma strategiu?

ked nie to, ze robit nieco pre slovensky poker, tak mozu rovno zatvorit a zhasnut

Ale on nema ziadnu povinnost voci nikomu, na Slovensku. Zalozili to chalani zo svojej dobrej vole. Portal ma za funkciu skor spajat ludi s rovnakym zaujmom a popripade priniest nejaku novinku, clanok, report atd. Treba si uvedomit, ze pp.sk tvoria ludia, ktori sa nan registruju a nie ti chalani, ktori ho zalozili :)

ty si PP.sk admin? alebo majitel, ked vravis za nich? deklaruju a pisu uplne nieco ine
poker-guru

Odoslaťod yegon 19 Júl 2011 21:01

poker-guru napísal:podla mna mali zakon spravit tak, aby hraci z SVK mohli hrat len na slovensku (pripadne sa dohodnut na spojeni SVK a CZE priestoru) registrovanych a licencovanych herniach, potom by peniaze boli na slovensku, lebo by herne platili dane !!! budete sa ohanat vyskou raku, ale to, ze vacsina live kasin a herni ma rake taky, ze sa to neda hrat, to nikoho netrapi

sloboda znamena ze si mozem kupit ceruzku online od obchodnika z australie, ak mi to moj stat zakaze tak potom nie som slobodny

obmedzovanie hracov na hranie len v ramci ich statu je lol a len dokazuje o com su politici - o peniazoch - na ludoch a nejakych idealoch im vobec nezalezi

a najvacsia sranda je nieco ako francuzsko, domaci mozu hrat len vo francuzskych herniach a nikde inde, ale zahranicnym hracom hrat na P****Stars.fr dovolia - to je aky meter? cudzi statni prislusnici maju vacsie prava ako ich obcania?
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Odoslaťod poker-guru 19 Júl 2011 21:02

na zaver jednu poznamku .. mne je uplne fuck, ci existuje nejaky pp.sk .. poker ako hru, ci uz hazard, alebo sport, nech sa berie ako chce, MILUJEM .. ale V JEDNOTE MA BYT SILA .. kde vidiet jednotu tu na tomto fore a na slovensku? je tu registrovanych 3000 - 4000 ludi? dalsich kopec hrava poker nazivo .. kde su vsetci? co spravila tato jednota, tato komunita preto, aby stazili poslancom to, aby bol zakaz propagacie pokeru?

myslim, ze kazdy si odpovie sam .. ale na slovensku je bezne vysedavat v krcme, nadavat a potom si z vas politici robia trhaci kalendar

jednotu v poker komunite, co sa tohto tyka na slovensku nevidno
poker-guru

Odoslaťod poker-guru 19 Júl 2011 21:06

yegon napísal:
poker-guru napísal:podla mna mali zakon spravit tak, aby hraci z SVK mohli hrat len na slovensku (pripadne sa dohodnut na spojeni SVK a CZE priestoru) registrovanych a licencovanych herniach, potom by peniaze boli na slovensku, lebo by herne platili dane !!! budete sa ohanat vyskou raku, ale to, ze vacsina live kasin a herni ma rake taky, ze sa to neda hrat, to nikoho netrapi

sloboda znamena ze si mozem kupit ceruzku online od obchodnika z australie, ak mi to moj stat zakaze tak potom nie som slobodny

obmedzovanie hracov na hranie len v ramci ich statu je lol a len dokazuje o com su politici - o peniazoch - na ludoch a nejakych idealoch im vobec nezalezi

a najvacsia sranda je nieco ako francuzsko, domaci mozu hrat len vo francuzskych herniach a nikde inde, ale zahranicnym hracom hrat na P****Stars.fr dovolia - to je aky meter? cudzi statni prislusnici maju vacsie prava ako ich obcania?

tymto som hlavne reagoval na to, ze tu bolo povedane, ze peniaze zostavaju na slovensku, co nie je a nebude pravda v tomto pripade ... a preto som povedal, ze ked chcu efektivne nechat peniaze na slovensku, tak to treba uzatvorit a mat tento trh len pre SVK hracov, potom peniaze zostanu doma, aspon z casti, lebo sa budu platit dane ---- to, ze ich niekto potom rozkradne je uplne nieco ine a na to maju byt ludia, aby tomu zabranili .. ale na slovensku je to len sen .. najprv treba vytvorit spravne podmienky, jednoznacne deklarovat a uzakonit co je poker, ako je povazovany (aj v slovniku najdes priblizne presny vyznam urciteho slova) a potom sa moze tvorit nieco viac

a samozrejme prisne kontrolovat a postihovat to, ze niekto neplati dane, alebo ich plati nedostatocne, atd...
poker-guru

Odoslaťod Chlpo1989 19 Júl 2011 21:09

poker-guru napísal:
ty si PP.sk admin? alebo majitel, ked vravis za nich? deklaruju a pisu uplne nieco ine

Nie som, ale s jednym majitelom som sa o tom bavil. A co pisu?
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 37 krát/235 krát

Odoslaťod poker-guru 19 Júl 2011 21:12

yegon napísal:

:) hey presne tak, to neni o pravach, to je o tom, ze cudzi statni prislusnici hraju na FR trhu a teda platia dane do FR kasy a FR hraci neplatia dane inemu statu .. preto domaci nemozu a cudzi mozu .. a v domacej kasicke vzdy zostane viac ako z nej odide, takze pre FR stat je to celkom slusny prijem a peniaze maju pekne doma a mozu ich dalej rozdelovat svojim obcanom

asi nikto z tejto stranky ma neoporuci registrovat sa cez nejaku inu stranku do herne a tam hrat

jedneho casu bol projekt metropolis, ak si kazdy spomina :) no nebolo by nic lepsie pre slovensko, bohati cudzinci by chodili minat peniaze na slovensko a idioti z KDH ich odohnali :lol2: :lol2:
poker-guru

Odoslaťod nabokow 19 Júl 2011 21:16

preco ti tak velmi zalezi na tom, aby peniaze zostali na slovensku? co ti kedy tento stat dal?
Obrázok používateľa
nabokow

Založený: Nov 2010
Poďakoval/li: 213 krát/105 krát

Odoslaťod poker-guru 19 Júl 2011 21:18

nabokow napísal:preco ti tak velmi zalezi na tom, aby peniaze zostali na slovensku? co ti kedy tento stat dal?

pretoze som slovak a som na to hrdy, kde som sa narodil, kde som vyrastal .. ale nie som hrdy na to, ze tu ziju taki ako ty, co pre slovensko nikdy nic nespravia !!! aby tvoji rodicia, ked budu stari mali slusne zabezpecenie, aby sa o nich stat dokazal postarat, ked nebudu moct robit !!! preto treba silny a bohaty stat a nie peniaze rozkradnut a poslat do zahranicia

a prosim nenapis, ze ty budes vela zarabat, ty budes bohaty a postaras sa o nich ... lebo len silny a bohaty stat sa dokaze postarat o svojich obcanov .. a nezalezi, ci si modry, alebo cerveny, zeleny, fialovy
poker-guru

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 14 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!