Brejciho blog
Re: OMG Brejciho Blog
Ved ja bojujem Ale s diplomovkou momentalne
-
Brejcinho - Príspevky: 704
- Založený: Jún 2013
- Poďakoval/li: 66 krát/41 krát
Vsetkym prajem prijemne prezitie poslednych dni roka 2014 a vela uspechov v roku 2015 ! Dufam, ze ste sviatky prezili podla predstav a ze tento rok bol pre vas aspon taky uspesny, ako pre mna
PS - v januari ma caka zopar skusok a vo februari planujem navrat na online pokrove stoly
gl & grindu zdar
PS - v januari ma caka zopar skusok a vo februari planujem navrat na online pokrove stoly
gl & grindu zdar
-
I'm back !
Ok, som spat...uvidime kolko casu mi bude vychadzat na poker, lebo mam este skuskove a 3 skusky ma este cakaju...
Zacinam znova na NL5 a budem sa snazit co najrychlejsie dostat na NL10.
Plus vyzyvam Hamana, aby tiez oprasil blogerske navyky, nech to tu aspon troska ozivime opat
gl & grindu zdar
Zacinam znova na NL5 a budem sa snazit co najrychlejsie dostat na NL10.
Plus vyzyvam Hamana, aby tiez oprasil blogerske navyky, nech to tu aspon troska ozivime opat
gl & grindu zdar
-
Prve dve sessions za mnou. Vcera to bolo take pinkanie, spominanie na vsetky HM statistiky a tak...Dnesna session bola dobra, triafali ma boardy a fishky skusali fakt ubohe bluffy
Dnes som nepouzival polarizovane 3bet a cbet range ako som zvyknuty z NL10 a hralo sa mi lahsie ako vcera, takze to momentalne nebudem menit...
Zvazoval som, ci ist na silverstar tento mesiac, ale nevychadza mi to, lebo na NL5 sa zbieraju tie VPPs hrozne pomaly no a mam este aj skolske povinnosti, takze sa nebudem radsej do toho tlacit...
gl & grindu zdar
Dnes som nepouzival polarizovane 3bet a cbet range ako som zvyknuty z NL10 a hralo sa mi lahsie ako vcera, takze to momentalne nebudem menit...
Zvazoval som, ci ist na silverstar tento mesiac, ale nevychadza mi to, lebo na NL5 sa zbieraju tie VPPs hrozne pomaly no a mam este aj skolske povinnosti, takze sa nebudem radsej do toho tlacit...
gl & grindu zdar
-
Tento mesiac odohranych zatial 12 hodin a skoro 4k hands. Pomaly sa dostavam naspat, obcas vsak este narazim na velmi zaujimave spoty, ktore analyzujem s kamosom...Najblizsie dni sa mi treba viac ucit, lebo v piatok mam skusku a v stredu doskusanie z dalsej skusky...
Na facebooku som narazil na zaujimavy clanok, miliardar Andy Beal a Todd Brunson hrali v Bobby's room fixed limit heads up, blindy 50k/100k Dufam, ze sa Andy este zdrzi a bude par zaujimavych clankov
http://www.pokernews.com/news/2015/01/todd-brunson-purportedly-takes-andy-beal-for-5-million-20417.htm
a prijemny nedelny grind prajem
Na facebooku som narazil na zaujimavy clanok, miliardar Andy Beal a Todd Brunson hrali v Bobby's room fixed limit heads up, blindy 50k/100k Dufam, ze sa Andy este zdrzi a bude par zaujimavych clankov
http://www.pokernews.com/news/2015/01/todd-brunson-purportedly-takes-andy-beal-for-5-million-20417.htm
a prijemny nedelny grind prajem
-
Odohranych 22 hodin a 8,6 k hands...Zacal som hrat na 6 stoloch, aby som zvysil pocet hands za hodinu. Zaujimave je zistenie, ze hram lepsie ako ked hram 4 stoly, resp. nevymyslam hovadiny, lebo na to nemam tolko priestoru...
Pomalicky sa dostavam do starych kolaji, no dnes si variancia robila totalne kozy zo mna a s tym vela nespravim...
Jedna z mala veci, ktora mi pocas session vycarila usmev, bol tento nick akehosi Slovenskeho hraca
Najblizsie dni sa budem ucit, kvoli piatkovej skuske, no vidim to na grind weekend
Prajem vsetkym , troska viac, ako som ho mal dnes ja
Pomalicky sa dostavam do starych kolaji, no dnes si variancia robila totalne kozy zo mna a s tym vela nespravim...
Spoiler:
Jedna z mala veci, ktora mi pocas session vycarila usmev, bol tento nick akehosi Slovenskeho hraca
Spoiler:
Najblizsie dni sa budem ucit, kvoli piatkovej skuske, no vidim to na grind weekend
Prajem vsetkym , troska viac, ako som ho mal dnes ja
-
Nakoniec som stihol spravit silver star tento mesiac 13k hands odohranych, no chytil ma celkom shit run a vyvoj grafu green line ma netesi. Zajtra sa stretnem s jednym kamosom a je mozne, ze pojdem hrat na inu, mensiu hernu kde budem mat nejaky specialny rake back a budem stacknuty na pravdepodobne NL10 , plus aj coachovany...
Blizsie info comming soon...
Prajem pekny vikend, uzite si vodu v pevnom skupenstve a samozrejme gl & grindu zdar
Blizsie info comming soon...
Prajem pekny vikend, uzite si vodu v pevnom skupenstve a samozrejme gl & grindu zdar
-
Takze moj shit run pokracuje Odohranych 13,2k hands, -12BI (EV -9BI)...Od buduceho mesiaca zacnem hrat na P****Stars.fr kde budem mat stacking na NL10 + coaching, tak to hadam pojde lepsie ako momentalne...
Pridam zopar ruk na koment, aka som nech sa aj vy po zlej session citite lepsie
#1 Rivered trips vs shove vol. 1
#2 Rivered trips vs shove vol. 2
Chcel som tu pridat viac hands, ale uz sa mi nechce tolko pisat, takze tu dam zatial tieto dve...V prvej som si uvedomil, ze som to zahral asi najhorsie ako som mohol, ale no, ucime sa z vlastnych chyb V tej druhej si niesom isty river callom, tak sa prosim niekto vyjadrite...
Dakujem a prajem
Pridam zopar ruk na koment, aka som nech sa aj vy po zlej session citite lepsie
#1 Rivered trips vs shove vol. 1
Spoiler:
#2 Rivered trips vs shove vol. 2
Spoiler:
Chcel som tu pridat viac hands, ale uz sa mi nechce tolko pisat, takze tu dam zatial tieto dve...V prvej som si uvedomil, ze som to zahral asi najhorsie ako som mohol, ale no, ucime sa z vlastnych chyb V tej druhej si niesom isty river callom, tak sa prosim niekto vyjadrite...
Dakujem a prajem
-
1 handa ten turn check mne sa osobne nepaci urcite by som pokracoval v betovani ma tam KQ QJ KT JT to su tie horsie a potom tie lepsie co hitli 2nd pair
2 handa no neviem ja by som to nedokazal vyhodit, nevidim dovod preco by checkoval back sety, ale tak rybaci rozum who knows, ale podla mna call
2 handa no neviem ja by som to nedokazal vyhodit, nevidim dovod preco by checkoval back sety, ale tak rybaci rozum who knows, ale podla mna call
-
WolfiKxx - Príspevky: 1285
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 165 krát/42 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 29 hostí.