Brejciho blog
Re: OMG Brejciho Blog
Dnes dve sessions, v prvej hot run a druha brutal bad run, nakoniec 1BI v pluse
Som doma v Poprade a bol som hrat 0+5 € tripple chance a z 50 hracov som splitol v poslednej trojici, takze spokojnost...
Rano idem do BA, tento tyzden este vyzera ako tak volnejsi, takze si budem musiet troska "nadrobit" to tak vidim... Let's go !
gl & grindu zdar
Som doma v Poprade a bol som hrat 0+5 € tripple chance a z 50 hracov som splitol v poslednej trojici, takze spokojnost...
Rano idem do BA, tento tyzden este vyzera ako tak volnejsi, takze si budem musiet troska "nadrobit" to tak vidim... Let's go !
gl & grindu zdar
-
Brejcinho - Príspevky: 704
- Založený: Jún 2013
- Poďakoval/li: 66 krát/41 krát
-
Pekne volume, este krajsi profit To je z NL 10?
- revasd
- Založený: Aug 2014
- Poďakoval/li: 9 krát/4 krát
Mne sa paci volume aj profit rovnako Jop, NL10
-
Zavital som dnes do Kajotu Alizé...Poloha klubu je super pre mna, aj priestory su pekne, no velmi mi vadilo,kolko sa fajcilo pri stole, nakolko som nefajciar fakt asi 6 z 9 ludi pri stole fajcili a pomaly som nemohol dychat potom som samozrejme bustol TT proti 99, AJs...
Ok, a teraz sup na online stoly
Ok, a teraz sup na online stoly
-
Zázvor, citron a med cloveka postavi na nohy Vcera som lezal skoro cely den...Dnes som sa uz citil lepsie, tak som si povedal, ze si troska zahram a uvidim, ako to pojde. Hned ako som sa prihlasil, mi vyskocilo, ze od dnes do 22.3. maju happy hours na cash games s tym, ze zarabas +50% VPP, takze som bol jasny
Happy hours su v casoch 18:00 - 20:00 a 23:00 - 0:00...
Kym som nemal zapnutych 6 stolov som hral zoom, ktory ma prijemne prekvapil tym, ze mi fungoval HM2, lebo na ps.eu mi na zoome nesiel...
Idem si dat pauzu, navecerat sa a vecer si dam session, podla toho, ako sa budem citit...
gl & grindu zdar
Happy hours su v casoch 18:00 - 20:00 a 23:00 - 0:00...
Kym som nemal zapnutych 6 stolov som hral zoom, ktory ma prijemne prekvapil tym, ze mi fungoval HM2, lebo na ps.eu mi na zoome nesiel...
Idem si dat pauzu, navecerat sa a vecer si dam session, podla toho, ako sa budem citit...
gl & grindu zdar
-
-
Vsetko to zacalo touto krasnou handou
Satane, wellcome back Ako sa dari ? Dufam, ze uz crushujes NL500
Spoiler:
Satane, wellcome back Ako sa dari ? Dufam, ze uz crushujes NL500
-
jasneeee nevim co s penezama jak sa mi dari ... na 500vke sa mna nagoya s magorkem boja jaky su dobry taky pohodovi zivot, zadny stres cista amerika asi sa vratim do thajska
-
SATAN - Príspevky: 687
- Založený: Mar 2014
- Poďakoval/li: 1 krát/146 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 23 hostí.