uz ma to zacina bavit!!! Hlavne ta Nuklearna Fyzika niektori
Re: Re: Re: live poker is rigged :)
Iggy, Kčko bolo na flope ako prvé :-)
-
TuKE - Príspevky: 3548
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 13 krát/58 krát
Re: live sesh
Inak Yegone, musím ťa pochváliť, včera si patril medzi tých uvoľnenejších hráčov (teda, si sa priradil ku mne :-)), bo si naozaj aj hral a nielen tutti ako zvyšok stola :-).
-
Re: Re: live sesh
pochvala za to ze som robil sprostosti :)
ved sa mi to potom aj online vypomstilo
ved sa mi to potom aj online vypomstilo
-
yegon - Príspevky: 8010
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
debilne karty :)
len tak pre zaujimavost napisem jednu haluz co sa mi stala na nejakom multi table turnuse tusim 5usd buyin. Dostal som handy postupne.. AJ,A10,A9.. hovorim si ze aka sranda... A,8.. "to neni mozne, teraz dojde urcite A,7" .. drb A7.. .. Uz som zacal nadavat ze co to je za podvod.. ze teraz ked pride A6 tak tu nieco nesedi.. a po dohranej hande ma prehodilo v ramci table balance na iny stol.. :D
-
buschle - Príspevky: 3094
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 47 krát/133 krát
Re: Re: Re: Re: live poker is rigged :)
aha sak to ma mohlo napadnut , sicher spiler TUKE :) , len tutty
- iggy
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Re: Re: Re: Re: live poker is rigged :)
sicher spiler :-D:-D:-D
Vidíš Yegone, svoj table image upravujem podľa potreby :-)
Vidíš Yegone, svoj table image upravujem podľa potreby :-)
-
fullhouse
este riesim ako presne dostat z databazy niektore veci ale nieco uz mam
celkovy pocet, mnou odohratych ruk na cash games je 72864
Full house:
44x som mal uz na flope fullhouse
115x som mal fullhouse na turne (zahrna aj tie kedy som ho mal uz na flope a superi nezlozili)
234x som mal fullhouse na riveri (zahrna aj predchadzajuce, ked superi vydrzali az po river)
3 of a kind:
309x som mal na flopol set
nie su to nijako zavratne cisla, clovek sa cuduje, mal som predstavu ze sa mi to stava castejsie :)
potreboval by som ale vymysliet konkretnu situaciu ktoru chcete overit a ku ktorej aj budeme vediet vypocitat presnu pravdepodobnost aby sme vedeli povedat ci sa to odlisuje
ak sa niekto citi na vypocet toho ako casto ma clovek flopnut full house tak do toho, ja som momentalne na to prilis vyflusnuty :)
celkovy pocet, mnou odohratych ruk na cash games je 72864
Full house:
44x som mal uz na flope fullhouse
115x som mal fullhouse na turne (zahrna aj tie kedy som ho mal uz na flope a superi nezlozili)
234x som mal fullhouse na riveri (zahrna aj predchadzajuce, ked superi vydrzali az po river)
3 of a kind:
309x som mal na flopol set
nie su to nijako zavratne cisla, clovek sa cuduje, mal som predstavu ze sa mi to stava castejsie :)
potreboval by som ale vymysliet konkretnu situaciu ktoru chcete overit a ku ktorej aj budeme vediet vypocitat presnu pravdepodobnost aby sme vedeli povedat ci sa to odlisuje
ak sa niekto citi na vypocet toho ako casto ma clovek flopnut full house tak do toho, ja som momentalne na to prilis vyflusnuty :)
-
yegon - Príspevky: 8010
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Re: fullhouse
vidis yegon , to preto lebo ty si ten dobrý hráč preto tak malo full hosou ti chodi ;)))
- filohad
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 3 krát/0 krát
Re: fullhouse
Statistika cetnosti fullhouse ma ve vztahu k uvaham o ne zcela nahodnem rozdavani karet v online hernach zcela nulovou vypovidaci hodnotu...
-
acvonmilan - Príspevky: 1537
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 11 hostí.