1. Majstrovstvá Slovenska v pokri už budúci týždeň!

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

Re: 1. Majstrovstvá Slovenska v pokri už budúci týždeň!

Odoslaťod mysak 08 Feb 2009 01:50

APminer napísal:
7castle napísal:Ozaj no sak a legendy od susedov su kde? Apik preco si nebol? Mysak?

mysak sliboval, ze bude 4.2. na CPT :( no comment (uz slibujes Brno od listopadu a nic :x )

:lol2: legendy :lol2: na rovinu: pro mne je buy-in 300 € trosku hodne 8-) a navic :fish: tam mate urcite dost :lol2:

Njn CPT ted nevyslo . Pochop, me se do Brna jen kvuli nejakemu 1k turnaji moc nechce, to mam skoro pres celou CR, usporadejte tam neco vetsiho a mate me tam ;) Jinak pokud se bojis o ty triicka tak neboj ;) :P
Obrázok používateľa
mysak

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod APminer 08 Feb 2009 02:08

mysak napísal: Njn CPT ted nevyslo . Pochop, me se do Brna jen kvuli nejakemu 1k turnaji moc nechce, to mam skoro pres celou CR, usporadejte tam neco vetsiho a mate me tam ;) Jinak pokud se bojis o ty triicka tak neboj ;) :P

:lol2: tricka a cepice uz nemam pomalu kde davat :lol2: :lol2:
to je taky jediny kladny vysledek me poker kariery :o
Obrázok používateľa
APminer

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 178 krát/100 krát

Odoslaťod tomm 08 Feb 2009 11:04

Ak tam vcera niekto bol, dajte vediet kolko ludi postupilo. Diky.
tomm

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 13 krát/10 krát

Odoslaťod svoco 08 Feb 2009 12:24

vcera hralo 116 hracov. Takze dokopy 266 entries.
23 hracov postupilo. Day 2 zacne hrat 45 hracov.
Average stack by malo byt podla mojich prepoctov 59111 zetonov.

mal som riadnu smolu ked som s AA calloval shortstacka 88, flop 8 :(
potom po rozdeleni stolika som s QQ raisol 3xBB a dostal som call mal som 7tis na dorovnanie a callol som. Ryzojed mi ukazal AJ a prislo A na river. Takze moj stack sa trochu scvrkol na 35tis. a M=6 je uz dost zle ale stale hratelna pozicia.
Platenych je 27 miest cize last 3 tables.
GL all,
svoco

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod 7castle 08 Feb 2009 18:40

Tak nakoniec presne ako minule, dostal som sa do penazi, ale tym to skoncilo, vypadol som 21. a nevyhral skoro nic :(

Zacal som so 130k, stale som behal medzi 100 a 140. Situacia na stole bola fajn, trochu sa to zmenilo k horsiemu, ked vedla mna vpravo posadili hraca prezyvaneho Zandar, v zivote som s nim nehral, ale za tu kratku chvilu vysvitlo ze je velmi dobry v citani protihracov, a hra solidny poker. Na stol dosiel so stackom asi 300k.

V priebehu hodiny som 2x po jeho raise dal AI, prvy raz mozno pri blindoch 2/4 dal 16k a ja AI 100k, druhy raz pri 3/6 dal 19k a ja 120k. Teraz mi doslo na BB AKo, vsetci fold, on z SB raise 26k, ja AI cca 140k, on mal mozno 250k (avg bol vtedy asi 110k). Nevyzeral extra nastvany ze ho znova pushujem, rozmyslal asi 2 minuty, ale potom so slovami "Nemam dobru ale mam oblubenu" a "ostane mi average ak prehram" zavolal QTo.

Flop T9x nevestil nic dobre, turn J bol uz lepsi, ale river T to zabil.

Skoda, keby som vyhral tuto ruku mam 300k a uz by mi FT tazko usiel :) No ale neni kazdy den nedela.

Pol hodinu predtym ako som vypadol tam este machroval s dobrym stackom Svoco, a aj Blizzy mal celkom dobry stack, tak nech sa dari.
7castle

Založený: Sep 2007
Poďakoval/li: 24 krát/148 krát

Odoslaťod yegon 08 Feb 2009 19:24

ale sakra aj s tymito "velmi dobrymi v citani protihracov" co "hraju solidny poker" a s ich "nie dobrymi ale oblubenymi" handami

toto ma vie vzdy tak vytocit na turnajoch ze clovek sa tam serie 2 dni a prd z toho a ti co to hraju ako loteriu triafaju

skoda
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Odoslaťod APminer 08 Feb 2009 19:53

yegon napísal:ale sakra aj s tymito "velmi dobrymi v citani protihracov" co "hraju solidny poker" a s ich "nie dobrymi ale oblubenymi" handami

toto ma vie vzdy tak vytocit na turnajoch ze clovek sa tam serie 2 dni a prd z toho a ti co to hraju ako loteriu triafaju

skoda

přesně tak - to mne vždy vytoči tak, že tilt je proti tomu labuti piseň :(

no nic 7zřícenin :poklona: , seženeme Evropské fondy na rekonstrukci :)
PS: AK vyradilo i Joeika z FT na CPT v Praze - dalsi handa, kterou radsi PF zahodit ;) a hrat oblibene :lol2:
Obrázok používateľa
APminer

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 178 krát/100 krát

Odoslaťod Ivo 08 Feb 2009 19:56

7castle, aká je prosím ťa štruktúra prize money ? A nehnevaj sa, to si musel pushovať 3x s average, či ešte lepším stackom v tejto fáze turnaja?
Ivo

Založený: Feb 2009
Poďakoval/li: 18 krát/11 krát

Odoslaťod Ivo 08 Feb 2009 20:03

Ivo napísal:7castle, aká je prosím ťa štruktúra prize money ? A nehnevaj sa, to si musel pushovať 3x s average, či ešte lepším stackom v tejto fáze turnaja?

Fakt to nechápem, keby si ho zavolal a na flope pri jeho bete to zahodíš, furt si na average. Ak by si mal polovičný stack, tak to chápem
Ivo

Založený: Feb 2009
Poďakoval/li: 18 krát/11 krát

Odoslaťod 7castle 08 Feb 2009 20:07

Ivo napísal:7castle, aká je prosím ťa štruktúra prize money ? A nehnevaj sa, to si musel pushovať 3x s average, či ešte lepším stackom v tejto fáze turnaja?

Struktura bola cca 30/12/6/5/4/3/3/2/2 na FT, potom to nejak neurcito klesalo, poslednych par bolo 417 (vratane tej mojej).

NeMUSEL som pushovat, v pokri nemusis nic. Ale iste je ze to bolo siroko-daleko to najlepsie co som mohol spravit, takze ja som spokojny. Ak mas pocit ze som to mal hrat inak, napis co si myslis a ja ti skusim vysvetlit preco bolo push rozhodne najlepsi (inak 50% dovodov sa skryva v 1. riadku kde ti odpovedam na tu vyplatnu strukturu).

Yegon a AP, dik za polutovanie :)

EDIT: Aha vidim Ivo ze uz si sa doplnil. Uvazujes uplne zle imo, tak ti skusim ponuknut moj pohlad. Vidis tu vyplatnu strukturu? Myslis ze som tam isiel na to, aby som sa dostal do penazi alebo skoncil 9.? Nie, MTT hras na vitazstvo. Ked mas ruku/situaciu nebojis sa gamblovat, lebo stack je to co potrebujes na vyhru, nie na motanie sa na shorte.

AKo BVB = nuts. Ked super raisol, pot bol cca 36k aj s antes a blinds. Keby som zavolal, mame pot 56k a mne ostava 110k. Super nie je donk, aj ked missne tak betne, lebo vie ze JA musim foldnut ked missnem. S AK trafis 1/3 na flope, takze foldes 2/3, unless ho pushnem s nejakym draw, kde je uz pravdepodobne ze usudi ze je commited a zavola ma s TP, takze budem solidny underdog.

Dalsia vec, 36k je super pre moj stack, to je 1/4. Jeho ruky: ak ma par, tak z neho nic nedostanem po flope ak missne a ja trafim, ak trafime obaja stacknem sa hoci mohol foldnut PF, casto foldnem jeho cbet na flope ak missne on aj ja, hoci na turn/river mi moze prist A, K, dalej ak ma AQ/AJ stracam obrovsku value ak nepushnem, etc.

Cize, ked pushnes AK mas vyhodu agresie, super foldne vela ruk s ktorym si v coinflipe, ak zavola casto s dominovanou rukou a realne sa bojis len malo pravdepodobnych AA/KK.
7castle

Založený: Sep 2007
Poďakoval/li: 24 krát/148 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 54 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!