Ivo napísal:7castle, aká je prosím ťa štruktúra prize money ? A nehnevaj sa, to si musel pushovať 3x s average, či ešte lepším stackom v tejto fáze turnaja?
Struktura bola cca 30/12/6/5/4/3/3/2/2 na FT, potom to nejak neurcito klesalo, poslednych par bolo 417 (vratane tej mojej).
NeMUSEL som pushovat, v pokri nemusis nic. Ale iste je ze to bolo siroko-daleko to najlepsie co som mohol spravit, takze ja som spokojny. Ak mas pocit ze som to mal hrat inak, napis co si myslis a ja ti skusim vysvetlit preco bolo push rozhodne najlepsi (inak 50% dovodov sa skryva v 1. riadku kde ti odpovedam na tu vyplatnu strukturu).
Yegon a AP, dik za polutovanie
EDIT: Aha vidim Ivo ze uz si sa doplnil. Uvazujes uplne zle imo, tak ti skusim ponuknut moj pohlad. Vidis tu vyplatnu strukturu? Myslis ze som tam isiel na to, aby som sa dostal do penazi alebo skoncil 9.? Nie, MTT hras na vitazstvo. Ked mas ruku/situaciu nebojis sa gamblovat, lebo stack je to co potrebujes na vyhru, nie na motanie sa na shorte.
AKo BVB = nuts. Ked super raisol, pot bol cca 36k aj s antes a blinds. Keby som zavolal, mame pot 56k a mne ostava 110k. Super nie je donk, aj ked missne tak betne, lebo vie ze JA musim foldnut ked missnem. S AK trafis 1/3 na flope, takze foldes 2/3, unless ho pushnem s nejakym draw, kde je uz pravdepodobne ze usudi ze je commited a zavola ma s TP, takze budem solidny underdog.
Dalsia vec, 36k je super pre moj stack, to je 1/4. Jeho ruky: ak ma par, tak z neho nic nedostanem po flope ak missne a ja trafim, ak trafime obaja stacknem sa hoci mohol foldnut PF, casto foldnem jeho cbet na flope ak missne on aj ja, hoci na turn/river mi moze prist A, K, dalej ak ma AQ/AJ stracam obrovsku value ak nepushnem, etc.
Cize, ked pushnes AK mas vyhodu agresie, super foldne vela ruk s ktorym si v coinflipe, ak zavola casto s dominovanou rukou a realne sa bojis len malo pravdepodobnych AA/KK.