7castle napísal:somNula napísal:PS; napis mi prosim ta vlado 7c, ako sa vola ten program, ktory ta "naucil" pushovat? viem ze na to je nejaky soft
Najlepsi je urcite SNGwiz, ale nejako som sa este stale nedokopal zacat to puzivat
Ja pouzivam toto:
http://www.holdemresources.net/hr/sngs/ ... lator.html
Primarne je to samozrejme na SNGcka ale vyplatnu strukturu si mozes zmenit. Ja som si do toho za svoju sng karieru nahazdal urcite aspon 1k ruk, takze to ti dava slusny prehlad co mozes kedy pushnut...
No a este lepsie ako hento je mat proste totalny prehlad o tom, ake sance ma tvoja ruka proti moznym pushom/callom supera, a porovnat to s pot odds, zvazit faktor stacku/vyplatnej struktury a zariadit sa podla toho. Odporucam hrat sa s PokerStove, tam ziskas najlepsi prehlad o tom, ake sancu maju tvoje ruky.
dikes moc, cenim si to, snad ked sa stretneme najblizsie bude viac casu pokecat aj o teorii a nie len o praxy, resp. skomentovat to slovami "hram najhorsi poker" resp. "prehral som 4x AK "
myslim ze tu mam ja osobne najvatsie rezervy, teda v pushovani... ked si to cele spatne premietam, minimalne 2 ruky som mal zahrat push, lebo som videl flop a videl som ako by to dopadlo, takto je tazsie...
dik moc