1. Majstrovstvá Slovenska v pokri už budúci týždeň!

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

Re: 1. Majstrovstvá Slovenska v pokri už budúci týždeň!

Odoslaťod somNula 09 Feb 2009 12:40

7castle napísal:
somNula napísal:PS; napis mi prosim ta vlado 7c, ako sa vola ten program, ktory ta "naucil" pushovat? viem ze na to je nejaky soft

Najlepsi je urcite SNGwiz, ale nejako som sa este stale nedokopal zacat to puzivat :(

Ja pouzivam toto:

http://www.holdemresources.net/hr/sngs/ ... lator.html

Primarne je to samozrejme na SNGcka ale vyplatnu strukturu si mozes zmenit. Ja som si do toho za svoju sng karieru nahazdal urcite aspon 1k ruk, takze to ti dava slusny prehlad co mozes kedy pushnut... 8-)

No a este lepsie ako hento je mat proste totalny prehlad o tom, ake sance ma tvoja ruka proti moznym pushom/callom supera, a porovnat to s pot odds, zvazit faktor stacku/vyplatnej struktury a zariadit sa podla toho. Odporucam hrat sa s PokerStove, tam ziskas najlepsi prehlad o tom, ake sancu maju tvoje ruky.

dikes moc, cenim si to, snad ked sa stretneme najblizsie bude viac casu pokecat aj o teorii a nie len o praxy, resp. skomentovat to slovami "hram najhorsi poker" resp. "prehral som 4x AK :)"

myslim ze tu mam ja osobne najvatsie rezervy, teda v pushovani... ked si to cele spatne premietam, minimalne 2 ruky som mal zahrat push, lebo som videl flop a videl som ako by to dopadlo, takto je tazsie...

dik moc
somNula

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod somNula 09 Feb 2009 12:41

TexasHoldi napísal:Ak je Zandar ten svalnaty tak vyhral :) ...po zaujimavej hre, raise 3x BB PF, flop A J x, check check, turn x (mala bez farby) check check, river T... SB all-in, BB call. SB mal T2, svalnac (Zandar?) AJ

Blizzy skoncil tusim 5ty

svalovec blondiak?
somNula

Odoslaťod TexasHoldi 09 Feb 2009 13:01

Ano, ten vyhral... v 3ke bol uz skoro na vypadnutie, ale vysla mu hra s AA, dal len 2 x BB PF, BB call, flop xxT, BB check, svalnac znova len 2x BB, super all-in s TJ
TexasHoldi

Založený: Mar 2008

Odoslaťod yegon 09 Feb 2009 13:05

este ze ho podrzala jeho "nie silna ale oblubena" :)
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Odoslaťod Komedia 09 Feb 2009 14:13

No tak zandar vyhral prvý velky turnaj v hrone ...teraz další...ani ne pred mesiacom zobral 14k eur v cashy...asi to celkom vie :)
Obrázok používateľa
Komedia

Založený: Jún 2008
Poďakoval/li: 47 krát/38 krát

Odoslaťod 7castle 10 Feb 2009 14:06

No inak teda chalan sem zrejme moc nechodi ale keby ano tak gratz! ;)

V podstate som rad ze to vyhral, jednak mal klucove chipy (moje), a jednak vravim, hoci PF hra/ranges nie su jeho silnou strankou imo, post flop skillom o 2 ligy prevysoval vacsinu superov, takze nebude nahoda ze vyhral v septembri aj teraz.

Tiez blahozelam Branovi k 2. miestu (pamataj si to ked budes nabuduce nadavat aky si smoliar :D ) a Blizzymu.
7castle

Založený: Sep 2007
Poďakoval/li: 24 krát/148 krát

Odoslaťod palo1973 10 Feb 2009 15:25

-ten call s oblubenou a este tusim urobil na ft nejaky divny call s TJ tusim,to je dost bieda...... :fish:

-7castle,nechapem ako moze niekto byt pf tak slaby a v pf hre tak dobry?
Obrázok používateľa
palo1973

Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

Odoslaťod Komedia 10 Feb 2009 16:11

myslím ze hodnotenie "ako moze byt preflop tak slabý" nieje správne...nemusí hrať celý turnaj tabulkovy poker.. môže zahrať aj pocitom nie? nikde nieje napisane ze je to nesprávne a niekedy sa to aj vyzaduje hmmm :)?imho...
Obrázok používateľa
Komedia

Odoslaťod palo1973 10 Feb 2009 16:15

Komedia napísal:myslím ze hodnotenie "ako moze byt preflop tak slabý" nieje správne...nemusí hrať celý turnaj tabulkovy poker.. môže zahrať aj pocitom nie? nikde nieje napisane ze je to nesprávne a niekedy sa to aj vyzaduje hmmm :)?imho...

-tie dva cally co som spominal boli totalne zle a mohli ho stat podstatnu cast stacku,ale nepoznam ho,cize je to mozno moj dojem

-aj ja hram viac podla pocitov ako "tabulkovo",ale v zivote nedorovnam push s TQo od dobreho hraca...(samozrejme v tej konkrektnej situacii,ktoru sme tu rozoberali)
Obrázok používateľa
palo1973

Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

Odoslaťod Komedia 10 Feb 2009 16:20

no ten QT ako som tu cital bola jeho oblubena ruka tak to este sa da celkom prekusnúť :D ale o tej druhej som necital nejake rozobratie danej ruky..iba ze call sj JT ( JTs zasa moja oblubena ruka :D )
Obrázok používateľa
Komedia

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Google [Bot] a 7 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!