MTT Blog

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: sng & mtt blog...dlhy beh z pokerstrategy to pRo?

Odoslaťod erichoff 31 Aug 2010 14:14

eraserSK napísal: Ale keby ze je taky spot znova asi dam call ale iba zato ze je to 2$ uz keby je to 5$ tam uz su na caku odost lepsi hraci a ludia co to casto hraju to uz dam fold ako som spravil v tom 2$.

Ja by som v tejto situacii dal call aj na $100 DoNe. Dokazal by som ju zahodit pri 7 hracoch, rozhodne nie pri 9.
erichoff

Založený: Jan 2010
Poďakoval/li: 1 krát/5 krát

Odoslaťod eraserSK 31 Aug 2010 16:05

Tak erichoff v 100$ done to je 100% fold! nato dam krk pretoze tam mas takmer samych regularov a tam pushuju fakt AK KK+ ...

No a vcera som mal zaujimavu handu, tak dnes aby to nestacilo som mal takmer rovnaku situaciu, ine je ze mam QQ a prvy minraise je od regulara, a all in je tiez od regulara v tom limite :)

Znova mozte hadat co som spravil a ako to dopadlo a co mali hraci za ruky 8-)
Prílohy
DON2.JPG
DON2.JPG (75.62 ) Zobrazená 2353 krát
eraserSK

Založený: Mar 2010
Poďakoval/li: 7 krát/7 krát

Odoslaťod popoBA 31 Aug 2010 16:22

ja aj tak neviem ake range tu ty uvadzas vsak mas preboha KK.bije ta len jedna jedina kombinacia,neviem co tam furt riesis.je ti uplne ukradnute ci maju AK AQ alebo hocico ine.to su stale len 3 outy.KK je v tom spote nefoldnutelne aj na vyssich stakes myslim ze ti to potvrdia aj lepsi hraci
Obrázok používateľa
popoBA

Založený: Nov 2009
Poďakoval/li: 49 krát/235 krát

Odoslaťod eraserSK 31 Aug 2010 17:13

poboda, pisem o range don hracoch na najvyssom limite co sa asi hra 100$ DON!

Neviem ci hras don ale ak nehras, tak proste nechapes ale ja sa donom venujem ako mojmu hlavnemu zameraniu v SnG
eraserSK

Odoslaťod Belghar 31 Aug 2010 17:23

Tak ked regulari na 100 dolarovych donoch so 6BB stackom pushuju len KK+ AK+ tak to asi zacnem hrat tie dony... :D
Belghar

Založený: Jan 2010
Poďakoval/li: 1 krát/2 krát

Odoslaťod eraserSK 31 Aug 2010 17:29

Belghar napísal:Tak ked regulari na 100 dolarovych donoch so 6BB stackom pushuju len KK+ AK+ tak to asi zacnem hrat tie dony... :D

samozrejme nehovorim iba o 6bb stacku a mojom pripade :D ...hovorim to vseobecne. Tam sa proste aj JJ hra na set mining a nie na premium hand. Pozrite si Phase89 video tam je veeeelmi vela vysvetlene :)
eraserSK

Odoslaťod popoBA 31 Aug 2010 17:36

eraserSK napísal:poboda, pisem o range don hracoch na najvyssom limite co sa asi hra 100$ DON!

Neviem ci hras don ale ak nehras, tak proste nechapes ale ja sa donom venujem ako mojmu hlavnemu zameraniu v SnG

ja nemam potrebu okomentovat vsetko len aby som nieco napisal.kebyze dony nehram tak som ticho :) KK v tejto konkretnej situacii,vzhladom na stacky a pocet hracov je proste nefoldnutelne a zy tym si stojim a ako niekto dokazal tak za tym stoji aj wizard.co sa tyka 100dol donov neviem,nehral som ich (asi ani ty) ale nemyslim ze sa tam folduje KK v 9 ludoch..mohol by si to pastnut niekam na 2+2 alebo to fakt dat okomentovat odbornikom a uvidime
Obrázok používateľa
popoBA

Odoslaťod eraserSK 31 Aug 2010 17:41

[/quote]ja nemam potrebu okomentovat vsetko len aby som nieco napisal.kebyze dony nehram tak som ticho :) KK v tejto konkretnej situacii,vzhladom na stacky a pocet hracov je proste nefoldnutelne a zy tym si stojim a ako niekto dokazal tak za tym stoji aj wizard.co sa tyka 100dol donov neviem,nehral som ich (asi ani ty) ale nemyslim ze sa tam folduje KK v 9 ludoch..mohol by si to pastnut niekam na 2+2 alebo to fakt dat okomentovat odbornikom a uvidime[/quote]

Ano podoba, toho KK co sa tyka, tak tu sa oplatilo to postnut do blogu, pretoze do buducnosti to budem callovat a srat na Ax :D Takze to si myslim ze je tak. A co hovoris na QQ co som mal dnes?

A ty hravas dony primarne? Ake limity hras? Hras 6max alebo FR 10?
eraserSK

Odoslaťod cercerBTSSK 31 Aug 2010 17:49

sranda s Vami :D
a ja by som zahral :gl:
cercerBTSSK

Založený: Dec 2007
Poďakoval/li: 1 krát/22 krát

Odoslaťod popoBA 31 Aug 2010 17:52

bratm tak najprv niesom podoba ani poboda :D hram fullring na stars 1dolarove.nemam ich odohratych vela lebo nesom online hrac ale zakladne a aj dovolim si povedat pokrocilejsie koncepty DoN mam zmaknute a vyssie nejdem len koli BM. QQ ju u mna call.regular na utg to bude callovat do 2 ludi s KK+ a utg+1 to moze spravit s AJs+ takze by som tam mohol byt dobry.ale zalezi aj podla statov a historie co na nich mas
Obrázok používateľa
popoBA

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 17 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!