LuckyAcePoker
Re: LuckyAcePoker
yeah ten deposit operator POPUPNE vzdy ked chces cashoutovat to je uplne najlepsie
-
buschle - Príspevky: 3094
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 47 krát/133 krát
Ešte sa chcem opýtať...nedá sa nejako nastaviť, aby mi vyskakovali nové stoly v rovnakej velkosti ako tie čo už mam zapnuté? musím ich stále zmenšovať a to mi pekne lezie na nervy...a dá sa tam napísať normálne poznámka k hráčovi? pre mna to je nemožné, lebo keď píšem tak to stále prepína na druhý stôl, hrám minimálne 6 stolov a tak napísať poznámku ku hráčovi je proste nepredstavitelné...sere ma to, lebo vždy píšem poznámky ku hráčom ako blázon a teraz sa mi to proste nedá...
-
3flash3 - Príspevky: 1502
- Založený: Feb 2008
- Poďakoval/li: 53 krát/410 krát
3flash3 napísal:dzejkej napísal:3flash3 napísal:Ako dlho trvá výber z LA na MB(moneybookers)?...už je tomu skoro 24 hodín a stále nič...a hlavne ma zaráža to, že mi neprišiel ani žiadny mail, že som cashoutol ani nič...je to normálne?
Vyber trva tak 3-5 pracovnych dni a nie, mail nechodi . Vitaj na LA .
Dear god ..tak dlho...mňa z nich porazí...som zvyknutý mať za pol minúty cash na účte, keď som hral na FTP...a teraz toto...nj, nemôže byť všetko dokonalé ...akurát som vynadal v tom chate na LA aj operátorke, že čo to majú za služby, lebo ma rozladila hneď ako som to zapol, že či chcem depozitovať a iné debiliny a kým som jej vysvetlil, že chcem cashoutovať a dostali sme sa k mojím otázkam, tak už som z nej mal nervy...
je to boot...
-
___Mortylen___ - Príspevky: 1347
- Založený: Sep 2009
- Poďakoval/li: 179 krát/139 krát
ak to tam chces prezit bez ujmy na psychickom zdravi pacmod je nevyhnutnost
-
emjayko - Príspevky: 886
- Založený: Mar 2009
- Poďakoval/li: 35 krát/52 krát
emjayko napísal:ak to tam chces prezit bez ujmy na psychickom zdravi pacmod je nevyhnutnost
ak to uz bolo zodpovedane, tak sa ospravedlnujem. Da sa pouzivat timebank + autorebuy aj s poslednou verziou pacmod (predpokladam ze este stale stara verzia lucky ace software)?
-
___Mortylen___ - Príspevky: 1347
- Založený: Sep 2009
- Poďakoval/li: 179 krát/139 krát
emjayko napísal:ak to tam chces prezit bez ujmy na psychickom zdravi pacmod je nevyhnutnost
Keď budem používať pacmod, sa tie problémy čo som písal vyriešia? ...čí je tam len iný layout a karty?
a ten timebank? ...môžem nastavovať ako chcem...či už "manual" alebo "auto" aj tak na to musím stále klikať...nechápem
-
3flash3 - Príspevky: 1502
- Založený: Feb 2008
- Poďakoval/li: 53 krát/410 krát
ano vyriesia, je tam nastavena defaultna velkost stolov, ktora sa sice neda zmensovat/zvacsovat ale ta velkost je vyhovujuca, takisto sa ti novootvorene stoly same umiestnuju, s poznamkami k hracom som nikdy nemal problem, ale neviem ci ti tento problem pacmod vyriesi to mas skor nejaky problem so softom herne imo, anyway pis si poznamky do hm layoutov je tam niekolko tak isto vzorov kariet.... s timbenakom neviem presne ako to je ale myslim ze ten je mozny iba na novom software, ten nefunguje so starym softverom, cize pacmod- stary soft= no timebank
-
emjayko - Príspevky: 886
- Založený: Mar 2009
- Poďakoval/li: 35 krát/52 krát
..mne uz par krat zaplo automaticky timebank (mam stary soft+pcamod) ale vacsinou nezapne.
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
je to o tom ze v starom softe nevidis ktory stol je fast a ktory normal, na fast ziadny timebank neexistuje, len na normal, ktorych je zase vacsinou menej
-
nelz0n - Príspevky: 525
- Založený: Jan 2009
- Poďakoval/li: 13 krát/21 krát
keso26 napísal:..mne uz par krat zaplo automaticky timebank (mam stary soft+pcamod) ale vacsinou nezapne.
takto, ja mám LA (starý soft) + PacM a automaticky aktívny stôl na ktorom je práve akcia u mňa, timebank mám nastavený na auto...
a zistil som, teda timebank mi funguje tak, že ak mám napr. 2s už iba na akciu, tak sa prekliknem na iný stôl - (aby bol aktívny iný stôl a nie ten kde sú 2s) a na tom stole kde boli len 2s mi hodí timebank... ak by som mal aktívny stôl a čas na ňom vyprší TB nenaskočí...
skús či to pôjde aj tebe tak...
- W27
- Založený: Máj 2009
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.