Holdem manager
Re: Holdem manager
Zdravim.
S kamaratom si chceme kupit HM. Vieme, ze je to mozne dat na 2 PC, napr. ak niekto hrava poker aj na laptope aj na desktope... Chceme tuto licenciu shareovat. Myslim, ze by nemal byt problem, ked to obaja budeme mat na notebooku a hrat aj sucasne v jeden cas. Viete to niekto potvrdit? - ze zaplatime len za jednu licenciu a budeme to pouzivat obaja. Vdaka
S kamaratom si chceme kupit HM. Vieme, ze je to mozne dat na 2 PC, napr. ak niekto hrava poker aj na laptope aj na desktope... Chceme tuto licenciu shareovat. Myslim, ze by nemal byt problem, ked to obaja budeme mat na notebooku a hrat aj sucasne v jeden cas. Viete to niekto potvrdit? - ze zaplatime len za jednu licenciu a budeme to pouzivat obaja. Vdaka
- Martin-SK
- Založený: Okt 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
potvrdzujem, nie je s tym ziaden problem, sam som ucasnikom takehoto sharovania Nemal by byt problem ani s tym, ze budete pouzivat tu licenciu v ten isty cas - zober si, ze mas PC a NTB, na jednom mas otvorene stoly nejake, a na druhom studujes HH popri tom, alebo mas zapnutu inu hernu s nejakym turnajom... Cize to urcite tiez nie je problem
-
matiapag - Príspevky: 2450
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 170 krát/132 krát
ahojte..potrebujem pomoct. prosim vas chalani, kupil som si HEM, cely den sa stym paprem..
dal som tam vsetky HH, aj mi ich nacitalo ked si otvorim statistky hracov vsetko ukazuje.. ale nejde mi ani za boha HUD...
aj launch hud auto ... import mam zapnute a nejde.. co ma napada je ze mam ako mam na liste zapnute HEM ako ikonku tak na nej mam ten Wind. stit, ako ochrana.. ako firewalll, ale to som nikde nemohol najst..tak som ho vypol uplne a aj tak stale to nejde..
spravim aj screen shot.. PLS helm mi
dal som tam vsetky HH, aj mi ich nacitalo ked si otvorim statistky hracov vsetko ukazuje.. ale nejde mi ani za boha HUD...
aj launch hud auto ... import mam zapnute a nejde.. co ma napada je ze mam ako mam na liste zapnute HEM ako ikonku tak na nej mam ten Wind. stit, ako ochrana.. ako firewalll, ale to som nikde nemohol najst..tak som ho vypol uplne a aj tak stale to nejde..
- puncel
- Založený: Feb 2008
- Poďakoval/li: 14 krát/12 krát
puncel napísal:ahojte..potrebujem pomoct. prosim vas chalani, kupil som si HEM, cely den sa stym paprem..
Skus spustit Holdem manager ako administrator, pravym na to kliknes a tam je taka moznost...
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
bohuzial mi to nepomohlo..
normalen ako mozete vidiet stahujeme ich handy..
http://www.facebook.com/album.php?id=11 ... id=2068203
tu su neake fotky.. pls..
normalen ako mozete vidiet stahujeme ich handy..
http://www.facebook.com/album.php?id=11 ... id=2068203
tu su neake fotky.. pls..
- puncel
ok rozbehal som to..hladal som tak dlho ze som nasiel ze tu stym mal niekto problem a bolo to to ze som to mal v cestine PS..
cashka mi sla normalne...
mam dalsiu otazku..ked ma presune na iny stol, tak sa mi statistymy vynuluju..som skor turnajovy hrac.. vidim to na sebe..ze i mne sa vynuluju...
PLS help:)
cashka mi sla normalne...
mam dalsiu otazku..ked ma presune na iny stol, tak sa mi statistymy vynuluju..som skor turnajovy hrac.. vidim to na sebe..ze i mne sa vynuluju...
PLS help:)
- puncel
po dlhsej dobe sa vraciam k online pokeru. mam otazku: da sa hybat so satatmy? lebo mam problem mam tam toho dost a napr nevidim u niektoreho hraca jeho peniaze...
alebo je dobre to nejak prisposobit?
Za kazdu radu budem vdacny
-
3Sammy - Príspevky: 221
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 53 krát/4 krát
ano, staty si vies pekne poukladat pri hracov. Pri prvom zapnuti HEM sa ti vsetky staty ulozia do laveho horneho rohu. Tak ich stadial najskor povyberaj, uloz okolo stola, ako sa ti hodia, a nasledne cez menu pri stole si daj tie staty ulozit Tusim, ze je to "save layout", ale nie som si isty, takto sa to vola na PT3, asi aj tu tak Iste ale v tom menu najdes nejaky podobny vyraz
-
3Sammy napísal:po dlhsej dobe sa vraciam k online pokeru. mam otazku: da sa hybat so satatmy? lebo mam problem mam tam toho dost a napr nevidim u niektoreho hraca jeho peniaze...
A vyuzivas (resp. vies vyuzit) vsetky staty, ktore mas na stole?
Hybat sa nimi na tak, ze na ne kliknes pravym tlacidlom a posunies si ich, kam chces
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
dobre poznamky - na to som zabudol, ze to pravym tlacidlom treba a ano, ak nehras HU, tak velmi vela tych statov nepotrebujes, do 2, max 3 kratkych riadkoch by sa ti to malo vopchat
-
Naspäť na Pokrové programy a služby
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.