Holdem manager

HoldemManager, PokerTracker, SharkScope, Table Ninja atď.

Re: Holdem manager

Odoslaťod Martin-SK 05 Dec 2010 13:19

Zdravim.
S kamaratom si chceme kupit HM. Vieme, ze je to mozne dat na 2 PC, napr. ak niekto hrava poker aj na laptope aj na desktope... Chceme tuto licenciu shareovat. Myslim, ze by nemal byt problem, ked to obaja budeme mat na notebooku a hrat aj sucasne v jeden cas. Viete to niekto potvrdit? - ze zaplatime len za jednu licenciu a budeme to pouzivat obaja. Vdaka
Martin-SK

Založený: Okt 2007
Poďakoval/li: 1 krát/0 krát

Odoslaťod matiapag 05 Dec 2010 13:22

potvrdzujem, nie je s tym ziaden problem, sam som ucasnikom takehoto sharovania :) Nemal by byt problem ani s tym, ze budete pouzivat tu licenciu v ten isty cas - zober si, ze mas PC a NTB, na jednom mas otvorene stoly nejake, a na druhom studujes HH popri tom, alebo mas zapnutu inu hernu s nejakym turnajom... Cize to urcite tiez nie je problem ;)

Za tento príspevok od matiapag poďakovali :
Martin-SK
Obrázok používateľa
matiapag

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

Odoslaťod puncel 13 Dec 2010 00:55

ahojte..potrebujem pomoct. prosim vas chalani, kupil som si HEM, cely den sa stym paprem..

dal som tam vsetky HH, aj mi ich nacitalo ked si otvorim statistky hracov vsetko ukazuje.. ale nejde mi ani za boha HUD...
aj launch hud auto ... import mam zapnute a nejde.. co ma napada je ze mam ako mam na liste zapnute HEM ako ikonku tak na nej mam ten Wind. stit, ako ochrana.. ako firewalll, ale to som nikde nemohol najst..tak som ho vypol uplne a aj tak stale to nejde..
spravim aj screen shot.. PLS helm mi
puncel

Založený: Feb 2008
Poďakoval/li: 14 krát/12 krát

Odoslaťod vlade 13 Dec 2010 01:17

puncel napísal:ahojte..potrebujem pomoct. prosim vas chalani, kupil som si HEM, cely den sa stym paprem..

dal som tam vsetky HH, aj mi ich nacitalo ked si otvorim statistky hracov vsetko ukazuje.. ale nejde mi ani za boha HUD...
aj launch hud auto ... import mam zapnute a nejde.. co ma napada je ze mam ako mam na liste zapnute HEM ako ikonku tak na nej mam ten Wind. stit, ako ochrana.. ako firewalll, ale to som nikde nemohol najst..tak som ho vypol uplne a aj tak stale to nejde..
spravim aj screen shot.. PLS helm mi

Skus spustit Holdem manager ako administrator, pravym na to kliknes a tam je taka moznost...
vlade

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 246 krát/175 krát

Odoslaťod puncel 13 Dec 2010 18:19

bohuzial mi to nepomohlo..

normalen ako mozete vidiet stahujeme ich handy..
http://www.facebook.com/album.php?id=11 ... id=2068203
tu su neake fotky.. pls..
:wall:
puncel

Odoslaťod puncel 13 Dec 2010 18:56

ok rozbehal som to..hladal som tak dlho ze som nasiel ze tu stym mal niekto problem a bolo to to ze som to mal v cestine PS..
cashka mi sla normalne...

mam dalsiu otazku..ked ma presune na iny stol, tak sa mi statistymy vynuluju..som skor turnajovy hrac.. vidim to na sebe..ze i mne sa vynuluju...

PLS help:)
puncel

Odoslaťod 3Sammy 14 Dec 2010 19:05

po dlhsej dobe sa vraciam k online pokeru. mam otazku: da sa hybat so satatmy? lebo mam problem mam tam toho dost a napr nevidim u niektoreho hraca jeho peniaze...
alebo je dobre to nejak prisposobit?
Za kazdu radu budem vdacny
Obrázok používateľa
3Sammy

Založený: Nov 2009
Poďakoval/li: 53 krát/4 krát

Odoslaťod matiapag 14 Dec 2010 19:51

ano, staty si vies pekne poukladat pri hracov. Pri prvom zapnuti HEM sa ti vsetky staty ulozia do laveho horneho rohu. Tak ich stadial najskor povyberaj, uloz okolo stola, ako sa ti hodia, a nasledne cez menu pri stole si daj tie staty ulozit ;) Tusim, ze je to "save layout", ale nie som si isty, takto sa to vola na PT3, asi aj tu tak ;) Iste ale v tom menu najdes nejaky podobny vyraz ;)
Obrázok používateľa
matiapag

Odoslaťod Chlpo1989 14 Dec 2010 19:57

3Sammy napísal:po dlhsej dobe sa vraciam k online pokeru. mam otazku: da sa hybat so satatmy? lebo mam problem mam tam toho dost a napr nevidim u niektoreho hraca jeho peniaze...
alebo je dobre to nejak prisposobit?
Za kazdu radu budem vdacny

A vyuzivas (resp. vies vyuzit) vsetky staty, ktore mas na stole?
Hybat sa nimi na tak, ze na ne kliknes pravym tlacidlom a posunies si ich, kam chces :)
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 37 krát/235 krát

Odoslaťod matiapag 14 Dec 2010 20:08

dobre poznamky - na to som zabudol, ze to pravym tlacidlom treba :D a ano, ak nehras HU, tak velmi vela tych statov nepotrebujes, do 2, max 3 kratkych riadkoch by sa ti to malo vopchat :)
Obrázok používateľa
matiapag

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Pokrové programy a služby

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!