Úplne od začiatku, ale tentokrát vážne :-)

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: Úplne od začiatku, ale tentokrát vážne :-)

Odoslaťod kubo251 29 Mar 2011 19:27

taketo chvile preziva kazdy a este ich zazijes strasne vela s tym nic nenarobis, a 6BI swing je nic jeden den to vyhras dalsi prehras ked budes v minuse 30BI tak potom zazijes ten pocit bezmocnosti, len ti poradim ked ti nejde tak ukonci skorej session nesnaz sa to vyhravat spat lebo este viac prehras a potom ked ti ide tak sa snaz session riadne natiahnut kym vydrzis hrat A game
kubo251

Založený: Jún 2010
Poďakoval/li: 3 krát/28 krát

Odoslaťod Zajacekk 29 Mar 2011 20:01

kubo251 napísal:taketo chvile preziva kazdy a este ich zazijes strasne vela s tym nic nenarobis, a 6BI swing je nic jeden den to vyhras dalsi prehras ked budes v minuse 30BI tak potom zazijes ten pocit bezmocnosti, len ti poradim ked ti nejde tak ukonci skorej session nesnaz sa to vyhravat spat lebo este viac prehras a potom ked ti ide tak sa snaz session riadne natiahnut kym vydrzis hrat A game

Nepríde mi to ako rada odborníka, nič proti ;)
Obrázok používateľa
Zajacekk

Založený: Jan 2011
Poďakoval/li: 19 krát/42 krát

Odoslaťod yegon 29 Mar 2011 20:03

Zajacekk napísal:
kubo251 napísal:taketo chvile preziva kazdy a este ich zazijes strasne vela s tym nic nenarobis, a 6BI swing je nic jeden den to vyhras dalsi prehras ked budes v minuse 30BI tak potom zazijes ten pocit bezmocnosti, len ti poradim ked ti nejde tak ukonci skorej session nesnaz sa to vyhravat spat lebo este viac prehras a potom ked ti ide tak sa snaz session riadne natiahnut kym vydrzis hrat A game

mne to pride ako skvela rada
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Odoslaťod meomir 29 Mar 2011 20:07

presne to plati, nesnaz sa to vyhrat spat, lebo nie si stroj a uz nevies rozmyslat bez ovplyvnenia.
meomir

Založený: Dec 2009
Poďakoval/li: 7 krát/4 krát

Odoslaťod kubo251 29 Mar 2011 20:10

Zajacekk napísal:

http://www.pokerspravy.sk/poker-spravy/ ... eanu-blog/ aj phil ivey sa tym riadi tak nieco na tom bude :)
kubo251

Založený: Jún 2010
Poďakoval/li: 3 krát/28 krát

Odoslaťod Cawo444 29 Mar 2011 21:38

Vdaka za podporu a uzitocnu radu, vazim si to a urcite si z toho nieco zoberiem. Dam si den pauzu a vo stvrtok nastartujem svoju A-game, ja som skor frustrovany z toho, ze hram uz vyse 3 tyzdnov a mam pocit, ze vobec nenapredujem, stale sa len tocim okolo tych 50$ a neviem sa pohnut dalej, co sa mi zda na NL2 absurdne.. :-(
Cawo444

Založený: Dec 2008
Poďakoval/li: 2 krát/0 krát

Odoslaťod Cawo444 31 Mar 2011 16:20

Tak trosku som si od pokru oddychol.. precital som nejake materialy, pozrel som si s priatelkou yegonove video ¨ktre pevne verim velmi pomohlo, lebo som sa tam dozvedel vela uzitocnych informacii.. )a dnes konecne opat zasadnem pri stoly.. tak vecer napisem, ako to dopadlo.. :gl:
Cawo444

Odoslaťod WolfiKxx 31 Mar 2011 16:23

tak to uz iny luxus romantika pozerat s priatelkou yegonove video :D
Obrázok používateľa
WolfiKxx

Založený: Jún 2008
Poďakoval/li: 165 krát/42 krát

Odoslaťod meomir 31 Mar 2011 16:34

Cawo444 napísal:Tak trosku som si od pokru oddychol.. precital som nejake materialy, pozrel som si s priatelkou yegonove video ¨ktre pevne verim velmi pomohlo, lebo som sa tam dozvedel vela uzitocnych informacii.. )a dnes konecne opat zasadnem pri stoly.. tak vecer napisem, ako to dopadlo.. :gl:

:poklona:
meomir

Založený: Dec 2009
Poďakoval/li: 7 krát/4 krát

Odoslaťod Cawo444 31 Mar 2011 16:53

Jasne... nieco v tomto duchu tu samozrejme nemohlo chybat :D :D
Cawo444

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 26 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!