Úplne od začiatku, ale tentokrát vážne :-)
Re: Úplne od začiatku, ale tentokrát vážne :-)
taketo chvile preziva kazdy a este ich zazijes strasne vela s tym nic nenarobis, a 6BI swing je nic jeden den to vyhras dalsi prehras ked budes v minuse 30BI tak potom zazijes ten pocit bezmocnosti, len ti poradim ked ti nejde tak ukonci skorej session nesnaz sa to vyhravat spat lebo este viac prehras a potom ked ti ide tak sa snaz session riadne natiahnut kym vydrzis hrat A game
- kubo251
- Založený: Jún 2010
- Poďakoval/li: 3 krát/28 krát
kubo251 napísal:taketo chvile preziva kazdy a este ich zazijes strasne vela s tym nic nenarobis, a 6BI swing je nic jeden den to vyhras dalsi prehras ked budes v minuse 30BI tak potom zazijes ten pocit bezmocnosti, len ti poradim ked ti nejde tak ukonci skorej session nesnaz sa to vyhravat spat lebo este viac prehras a potom ked ti ide tak sa snaz session riadne natiahnut kym vydrzis hrat A game
Nepríde mi to ako rada odborníka, nič proti
-
Zajacekk - Príspevky: 284
- Založený: Jan 2011
- Poďakoval/li: 19 krát/42 krát
Zajacekk napísal:kubo251 napísal:taketo chvile preziva kazdy a este ich zazijes strasne vela s tym nic nenarobis, a 6BI swing je nic jeden den to vyhras dalsi prehras ked budes v minuse 30BI tak potom zazijes ten pocit bezmocnosti, len ti poradim ked ti nejde tak ukonci skorej session nesnaz sa to vyhravat spat lebo este viac prehras a potom ked ti ide tak sa snaz session riadne natiahnut kym vydrzis hrat A game
mne to pride ako skvela rada
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
kubo251 napísal:taketo chvile preziva kazdy a este ich zazijes strasne vela s tym nic nenarobis, a 6BI swing je nic jeden den to vyhras dalsi prehras ked budes v minuse 30BI tak potom zazijes ten pocit bezmocnosti, len ti poradim ked ti nejde tak ukonci skorej session nesnaz sa to vyhravat spat lebo este viac prehras a potom ked ti ide tak sa snaz session riadne natiahnut kym vydrzis hrat A game
presne to plati, nesnaz sa to vyhrat spat, lebo nie si stroj a uz nevies rozmyslat bez ovplyvnenia.
- meomir
- Založený: Dec 2009
- Poďakoval/li: 7 krát/4 krát
Zajacekk napísal:kubo251 napísal:taketo chvile preziva kazdy a este ich zazijes strasne vela s tym nic nenarobis, a 6BI swing je nic jeden den to vyhras dalsi prehras ked budes v minuse 30BI tak potom zazijes ten pocit bezmocnosti, len ti poradim ked ti nejde tak ukonci skorej session nesnaz sa to vyhravat spat lebo este viac prehras a potom ked ti ide tak sa snaz session riadne natiahnut kym vydrzis hrat A game
http://www.pokerspravy.sk/poker-spravy/ ... eanu-blog/ aj phil ivey sa tym riadi tak nieco na tom bude
- kubo251
- Založený: Jún 2010
- Poďakoval/li: 3 krát/28 krát
Vdaka za podporu a uzitocnu radu, vazim si to a urcite si z toho nieco zoberiem. Dam si den pauzu a vo stvrtok nastartujem svoju A-game, ja som skor frustrovany z toho, ze hram uz vyse 3 tyzdnov a mam pocit, ze vobec nenapredujem, stale sa len tocim okolo tych 50$ a neviem sa pohnut dalej, co sa mi zda na NL2 absurdne..
- Cawo444
- Založený: Dec 2008
- Poďakoval/li: 2 krát/0 krát
Tak trosku som si od pokru oddychol.. precital som nejake materialy, pozrel som si s priatelkou yegonove video ¨ktre pevne verim velmi pomohlo, lebo som sa tam dozvedel vela uzitocnych informacii.. )a dnes konecne opat zasadnem pri stoly.. tak vecer napisem, ako to dopadlo..
- Cawo444
tak to uz iny luxus romantika pozerat s priatelkou yegonove video
-
WolfiKxx - Príspevky: 1285
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 165 krát/42 krát
Cawo444 napísal:Tak trosku som si od pokru oddychol.. precital som nejake materialy, pozrel som si s priatelkou yegonove video ¨ktre pevne verim velmi pomohlo, lebo som sa tam dozvedel vela uzitocnych informacii.. )a dnes konecne opat zasadnem pri stoly.. tak vecer napisem, ako to dopadlo..
- meomir
- Založený: Dec 2009
- Poďakoval/li: 7 krát/4 krát
Jasne... nieco v tomto duchu tu samozrejme nemohlo chybat
- Cawo444
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 25 hostí.