zatial sa mi celkom dari plnit novorocne predsavzatia - este som sa neozral do nemoty

(drzim sa pri jednej flasi vina alebo 3-4 piva max) a zacal som cvicit. horsie je to s tym ponocovanim, stale som hore takmer az do rana a vstavam okolo obeda, uvidime ci budem mat silu to zmenit.
kedysi, ked som poriadne cvicil tak som si na jednom fore o posilovani viedol blog. kvoli motivacii a dodrziavaniu treningov obcas splechnem teda daco o cviceni aj sem.
takze momentalne mam 85kg co je na 178cm myslim tak akurat. ciel je vahu udrzat a do leta spravit aku taku postavu. kym je este zima a chuti mi aj viac jest tak bude ciel nabrat co najviac svalov (a teda mozno aj prechodne pribrat), na jar uz bude viac aerobnej cinnosti (bicykel behanie atd.) tak budu treningy skor atletickejsie a dynamickejsie.
zatial mam za sebou 4 treningy, v piatok pojdem asi dalsi a je to zatial take hala bala skusanie na com priblizne som. uz od buduceho tyzdna chcem nabehnut na nieco systematicke a kedze som mal vzdy dobre skusenosti s HST, zacnem tym. (koho by to zaujimalo viac info je tu
http://new.biomag.sk/show_article.php?id=150). v skratke - je to trening 3x do tyzdna celeho tela, primarne na objem. princip je jednoduchy - zaciname malymi vahami vela opakovani a postupne zvysujeme zataz a cvicime menej opakovani. predstavoval by som si to takto - prvy tyzden 3 serie po 12 opakovani (3x12), 2. tyzden 3x8 a 3. tyzden 3x4 alebo 4x4, samozrejme vsetko je to flexibilne a podla potreby a jednotlivych cvikoch sa to da menit. vahy teda zacnem nejake kids a budem postupne zvysovat podla pocitu.
cviky
bench
drep
mrtvy tah
pullover
bench na uzko
pritahy v predklone / veslovanie
biceps jednorucka
+ nejake doplnky ako brucho, hrazda, rozpazovanie, hyperextenzie, krcenie ramien a pod.
drzte mi palce nech sa nedojebem