RNG je len program, ziadna herna nezarucuje nahodne karty, zaruci len "spravne" fungovanie RNG ale to by bolo na dlho a nemalo by to ziadny zmysel, pocitac totiz nevie generovat nahodne cisla, v skutocnosit ich pocita.
"- ak prehras za 300 hodin hrania 63% pf allinov s vyssim parom proti nizsiemu tak si bol na 99% podvedeny" tak by si to napisal a vysmiali by ta ze je to blbost alebo neveris?
dik ze si mi to objasnil, mal by som inak pocit ze som 10 rokov studoval softverove inzinierstvo vratane generovania nahodnych cisel a statistiky nadarmo
asi si sa este nestretol s tym ze existuju metody ako spravit generator nahodnych cisel skutocne nahodnym ako napriklad pouzite seedu vypocitaneho z teploty z niekolkych desiatok citlivych snimacov v priestore alebo z pohybov mysou niekolkych 1000 uzivatelov herneho klienta
a to s tym vysmievanim, no ak by ma herna podviedla tak to riesim a nie tak ze to len poviem v rozhovore pre pokerportal.sk ale tak ze si vyziadam HH ak ich nemam ulozene, spravim analyzu a poziadam ich o vysvetlenie. Nemyslim si ze B**n si moze dovolit ta len tak vysmiat, su registrovani v gibraltare a nie v nejakej bananovej republike, posobia vo velkom v europskej unii a mas paky ako ich zalovat. Pozri si taky ultimate bet/absolute poker - ludia tam prisli na podvadzanie vdaka HH a dostali nakoniec peniaze naspat napriek tomu ze herna sidli v kostarike
mam tomu rozumiet tak ze teraz taku statistiku nikto nema?
tuto statistiku maju 1000ce ludi a ztaial sa nikomu nepodarilo zistit to co janovi s jeho papierikom