exit_2 napísal:Sa mi strašne páči ako sa všetci tvária, že nerozumejú o čom sme pán Bendík a ja písali. Tvrdil som, že na P****Stars sú umelo vytvárané situácie, kde sa stretnú silné kombinácie. Že tam človek oveľa častejšie dostáva silné ruky ako na Full Tilt. Prepáčte na toto naozaj asi moja HH nebude stačiť. Neviem ako to z nej chcete vysledovať. To, že tu pastujete rôzne bad beaty z live je síce pekné, ale to je presne to čo sme obaja písali. Ono sa to stáva aj live, ale oveľa menej ako online. Proste zažil som aj live situáciu AA proti AA a jeden vyhrá na farbu a podobné veci, pri ktorých človek nepochopiteľne krúti hlavou. Alebo situáciu keď pri final table dostali pri prvej ruke 5 hráči z 9 silný pár a štyria boli hneď allin. Toto všetko sa stáva aj live, pretože je to poker a sú možné všetky kombinácie. Problém stále je a to tvrdím, že je to pravda a nedám sa nikým presvedčiť o opaku, že na P****Stars sú tieto situácie vytvárané umelo (napríklad generátor je ovplyvnený aby častejšie generoval vyššie karty alebo nejakým podobným systémom). Nie je možné aby sa počas jedného MTT tieto situácie opakovali tak často. Hrávam aj live turnaje kde je kľudne 400 hráčov a nevidím to tam. To, že sa niekto odvoláva na selektívnu pamäť je síce pekné, ale na čo by som si to akože pamätal, keď v minimálne v 70% prípadov som v tej hre neni zúčastnený? A ďalšia vec, ktorú tvrdím je, že B**n a Full Tilt majú chybu v generátore, pretože príliš často dávajú za sebou tie isté karty. Aká je podľa vás pravdepodobnosť, keď ste taký štatisti, že prídu po sebe tie isté karty a stane sa to niekoľkokrát za MTT (aby som bol úplne presný, niekoľkokrát za SNG)?
Vzdy taka ista predsa ?