ahojte, len sa prosím vás nehadajte a neuražajte, to potom naozaj netreba prispievat. Dakujem.
- na strane 5 tejto diskúsie som napísal niekolko postrehov o Higstaks a nikto opakujem NIKTO zatial ani trošku nevyvrátil tieto postrehy /ono je asi velmi tažke na tom niečo vyvrátit, a je lepšie sa tuna rozpisovat o vzorkách rúk./ ak už teda diskutovat, prosím zaujat stanovisko.
- K tzv.podvodom :: Nikdy som nepovedal, ani nepísal, že herne podvádzajú /hráči áno a mám plno dokazov, osobne viacerých poznám a nie je to nič zložité/!!! takže ak tu píšete moje meno nespajajte moje vyjadrenie s podvodom akejkolvek herne!!
Ja tvrdím, že program je postavený tak, že sú hry umelo vytvárané- prilepšované /nie pre konkretných hráčov, raz mne inodey proti mne/ DovoD: vobec to nie je koli poplatkom, ale koli tomu aby hra bola zaujímavá čo je velmi doležité hlavne pre začiatočníkov: vysvetlím : ak budeme dvaja hrat tenis /ja som ho nikdy nehral a súper povedzme tiež/, tak si "zahrame" raz, dvakrát a asi sa na to vybodneme, lebo nebude nás to bavit, nebude o čom kecat po zápase pri pive... Tak je to aj pri pokri, čím viac zaujímavejšich kombinácií sa stretne tým je to zaujímavejšie! Yegon, u mna počtom odohratých rúk neuspeješ , aj na nete pri CG hrám vždy len jednu opakujem jednu obrazovku. tzv "krásu" hry ti žiadné štatistiky nezobrazia! Ak si myslí tu niekto, že som len tlk,ktorý si nič nevšimne a nevie porovnat hru na dvoch roznych stoloch, tak pre tých tuna zbytočne strácam čas.
okrem toho nezatracujem online, sám viac hodín odohrám online ako live a prevažne hrám MTT, kde hra prebieha až do riveru 20x častejšie ako v CG, takže je lahké aj porovnanie vychadzajúcich kombinácií v jednotlivých hernach. ANO B**n dopadol u mna totálne najhoršie, ale ak tu niekto chce žalovat online herne, radšej nech si najskor prečíta Don Quiote de la Mancha
!